Home STIL DE VIATAFRUMUSETE Cele mai frumoase cadouri de 8 Martie vin de la Pandora!

Cele mai frumoase cadouri de 8 Martie vin de la Pandora!

by Mirela Dinica
0 comment

Simboluri unice pentru o primăvară de neuitat. Atent meşteşugite din metale veritabile şi finisate manual de artizani iscusiţi, bijuteriile PANDORA reprezintă cele mai pure sentimente pe care le purtăm femeilor dragi din viaţa noastră, transformându-le în amintiri nepreţuite.

Dragostea şi magia se împletesc în design-ul rafinat al noilor cercei, inele, pandantive, talismane şi brăţări, realizate din argint 925 sau din amestecul unic de metale PANDORA Rose, împodobite cu zirconiu cubic strălucitor, cristale colorate, email în nuanţe vibrante sau sticlă de Murano.

Forma dragostei. Emoţiile dulci ale primăverii sunt reflectate în talismanele din cristal fucsia multifaţetat şi zirconiu cubic roşu. Strălucirea acestor bijuterii este intensificată prin detaliile din argint 925 şi motivele în formă de inimă, delicat create pentru a ilustra feminitatea şi afecţiunea.

Încântă cu personaje magice. Topeşte inimi cu cele mai populare stiluri PANDORA Disney. Medalioanele plutitoare, elementele miniaturale expresive şi clipsurile în nuanţe specifice Mărţişorului, din cristale radiante trandafirii, argint 925 şi email colorat, ilustrează bucuria şi inocenţa personajelor emblematice Disney. Asortează pe brăţara prietenelor tale talismane strălucitoare cu buline, inspirate de stilul lui Minnie Mouse.

 

Citeste si

Leave a Comment