Home VEDETEINEDIT Cezar Ouatu a vizitat o casă bântuită la Malmö

Cezar Ouatu a vizitat o casă bântuită la Malmö

by Mirela Dinica
0 comment

După o zi în care au trecut prin emoția primei întâlniri cu scena de la Malmö Arena, ziua urmatoare a fost pentru Cezar Ouatu, una mult mai relaxantă, în care a vizitat una dintre atracțiile zonei din jurul orașului Malmö, vechiul conac Katrinetorp.

Construit la începutul secolului al XIX-lea ca o casă de vacanță a uneia dintre cele mai înstărite familii din regiune, conacul a fost restaurat, fiind foarte apreciat de suedezi pentru grădinile și parcurile sale, dar și pentru autenticitatea sa. Legenda spune că una dintre proprietarele conacului și-a găsit sfârșitul în mod tragic, în fântână, iar fantoma sa bântuie conacul, închizând și deschizând uși din interiorul casei în timpul nopții…

Pentru a mai alunga din tensiunea creată de povestea cu fantome a însoțitoarei delegației noastre, Cezar a susținut un mini-concert spontan, la pianul aflat într-una dintre încăperi. Tot la Katrinetorp, românii au petrecut câteva momente de relaxare, în grădină, făcând fotografii și admirând frumusețea locului.

Seara i-a găsit pe Cezar și pe echipa sa pe malul Mării Baltice, în fața unui apus de soare încântător. Întorși la hotel, membrii delegației au discutat ultimele amănunte pentru cea de-a doua repetiție de pe Malmö Arena.

Citeste si

Leave a Comment