Prima pagină » Cine ar fi crezut? Connect-R este fan Lao Tzu

Cine ar fi crezut? Connect-R este fan Lao Tzu

by Mirela Dinica
0 comment

„Din dragoste pentru persoana iubita suport cu pieptul in fata toate situatiile grele in care ea ma pune, bineinteles din gelozie”, a declarat Connect-R. Aceasta nu este numai o marturisire cu privire la sacrificiile pe care artistul e pregatit sa le faca pentru iubire, ci si sinopsisul celui mai recent videoclip al sau – ‘Da-te-n dragostea mea’. 

Productia apartine ‘Vision Production’, Richard si Claudiu Stan, cei doi frati care au realizat si clipurile ‘Vedeta mea’ si ‘Need ya’ (Arando Marques). 

In doar cateva minute, pe ritmurile hitului verii ce de-abia a inceput, il putem vedea pe Connect-R traind o serie de aventuri incredibile, puse la cale chiar de… iubita sa. Mesajul atat de controversat al piesei nu se refera, asa cum s-a vehiculat, la injurii aduse femeii, ci este, dimpotriva, o licenta poetica folosita ca o chemare la iubire, cu puternice radacini literare si ecleziastice. 

„Expresia face trimitere directa la Corintieni 1:13 din Noul Testament, unde Pavel da cea mai frumoasa definitiei a dragostei.  Daca aceasta expresie se doreste a fi cenzurata, atunci vor trebui cenzurate si vorbele parintelui Cleopa care spunea cu multa dragoste ‘Manca-te-ar raiul’ sau ‘Dar-ar dragostea in voi”, a declarat Connect-R. 
Intrebat cum i-a afectat celebritatea viata personala, artistul a spus: „Lao Tzu la 21 de ani desi era cunoscut in toata lumea ca fiind un mare viitor filozof, s-a retras in munti din cauza ca anticipa faptul ca celebritatea il va desensibiliza. Celebritatea poate sa iti fure identitatea noesica, de aceea trebuie sa faci exercitii de identificare si sa iti mai aduci aminte din cand in cand ca esti un simplu OM”. 

Citeste si

Leave a Comment