Home VEDETEEVENIMENT Clientele au luat locul manechinelor la prezentarea colectiei Depot 96

Clientele au luat locul manechinelor la prezentarea colectiei Depot 96

by Mirela Dinica
0 comment

Crina Matei, Oana Roman si Laurent Tourette au fost prezenti la lansarea colecției toamnă-iarnă 2016, semnată Depot 96. Evenimentul organizat de Cristina Batlan si de sora ei, Iulia Radu, a strans la un loc o multime de personalitati care au tinut sa ia parte la prezentarea de moda care a avut loc in aer liber, la sediul firmei Musette.

_98a5832_resize

 

Surpriza serii a constat in faptul ca pe podium nu au urcat obisnuitele manechine cu forme perfecte, care sa defileze in noile creatii ale celor doua surori, ci chiar clientele marcilor Depot 96 si Musette. Impactul asupra publicului a fost de mare succes, mai ales ca modelele care au luat locul manechinelor in prezentare acopereau toate categoriile de varsta, de la 25 la 60 de ani, ceea ce a a facut ca evenimentul sa fie o reusita, fiecare invitata din public reusind sa se identifice cu cate o creatie. Toate clientele au purtat pantofi și genți Musette. Pentru ca doamnele sa fie radiante pe podium, de coafuri s-a ocupat Geta Voinea, iar echipa Mirelei Vescan de machiaj.  

_98a5876_resize

Outfiturile propuse de creatoarea Depot 96 pentru sezonul de iarna sunt  jachetele și vestele, paltoanele, cardiganele și accesoriile, realizate din bumbac, casmir, lana si piele. Culorile avand o gama variata de la roz pal, bejuri, marouri pana la albastru si rosu._98a6101_resize

_98a6019_resize _98a6010_resize _98a5989_resize

Citeste si

Leave a Comment