Prima pagină » Pro TV: Nu noi suntem sub investigatie

Pro TV: Nu noi suntem sub investigatie

by Mirela Dinica
0 comment

Pro TV a transmis un comunicat către presă, precizând că anchetele declanșate astăzi nu vizează în niciun fel postul de televiziune, ci „activitatea a 28 de societati comerciale si persoane fizice care au legatura cu industria media si cinematografia”. Iată comunicatul integral:

”Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat in aceasta dimineata ca efectueaza cercetari intr-un dosar ce vizeaza activitatea a 28 de societati comerciale si persoane fizice care au legatura cu industria media si cinematografia.

Cauza are ca obiect savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 5,4 milioane de lei si spalare de bani, cu un prejudiciu de 23 de milioane de lei.

PRO TV SA nu este cercetata in aceasta investigatie a parchetului bucurestean si ca la sediul sau din bulevardul Pache Protopopescu nu a avut si nu are loc nicio perchezitie.

Investigatia la care face referire Parchetul are drept obiect relatii comerciale pe care firmele vizate, societati comerciale din toata industria media, le-au avut din anul 2009.

PRO TV atrage atentia ca orice asociere intre investigatia autoritatilor si numele sau activitatea companiei PRO TV SA aduce grave prejudicii acesteia si isi rezerva dreptul de a actiona in consecinta”.

Citeste si

Leave a Comment