Home ACTUALITATE Concert Stefan Stan pe 2 noiembrie la Hard Rock Café

Concert Stefan Stan pe 2 noiembrie la Hard Rock Café

by Mirela Dinica
0 comment

Prima Voce a Romaniei, Stefan Stan, va concerta la Hard Rock Café, pe 2 noiembrie 2013,  incepand cu ora 22:00!

„Sunt Stefan Stan si te provoc sa te lasi purtat de muzica mea si de puterea cu care aceasta iti va incatusa sufletul! Pentru ca, inainte de orice, cant din suflet pentru suflete.”

Stefan Stan, prima Voce a Romaniei, si-a inceput povestea in adolescenta, cand talentul sau a primit girul publicului. Ulterior si-a slefuit talentul peste ocean, in America. „Am cantat si am trait prin versuri si note muzicale. Am iubit si am suferit prin cuvinte. Ma gasisem pe mine in muzica. Eu eram muzica. In America am cantat atat pentru ai lor cat si pentru ai nostri. Dorul de casa m-a facut sa revin definitiv in Romania, unde talentul, dar si norocul au facut ca publicul sa ma placa si sa castig cel mai important talent-show din Romania – „Vocea Romaniei”! Din decembrie 2011 sunt Prima Voce a Romaniei.”

Stefan Stan a castigat notorietate in 2011, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”. Artistul s-a remarcat datorita glasului sau baritonal si usor gutural, iar astazi isi incanta fanii atat cu piese din repertoriul international, precum “Bensonhurst Blues”, “Caruso” sau “Proud Mary”, cat si din propriul repertoriu: “You give me love”, “Ea nu mai vine”, “Zbor prin nori”.

Citeste si

Leave a Comment