Home STIL DE VIATASANATATE Condimente, ulei de măsline extra virgin și arome mediteraneene. Pentru gătit ușor și gustos!

Condimente, ulei de măsline extra virgin și arome mediteraneene. Pentru gătit ușor și gustos!

by Mirela Dinica
0 comment

Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine aromate, care pot adăuga rapid și ușor o notă specială, gourmet, oricărui fel de mâncare. Gama a fost aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde autenticele și tradiționalele arome ale bucătăriei italiene – atât de celebră și de râvnită în toată lumea. Câteva picături sunt suficiente pentru a obține o aromă completă.

Monini extra virgin cu trufe este cel mai potrivit pentru paste, carne și carpaccio, precum și pentru ouă, pizza și cheese fondue. Face ca fiecare rețetă să fie mai apetisantă!

Monini extra virgin cu busuioc este perfect pentru rețetele în stil italian. Este recomandat pentru paste, salate și este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste și orez, roșii și mozzarela sau cartofi.

Monini extra virgin cu usturoi si chilli este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de roșii, pentru pește sau supele de legume. Se recomandă la fripturi, legume raw și preparate și poate fi presărat din belșug peste deliciile savurate de toți cei cărora le place să adauge o notă HOT, picantă la mâncarea lor!

Monini extra virgin cu lamaie este ideal pentru salate și marinade, foarte bun pentru pește, fie el fiert și prăjit;și  este absolut special pentru preparatele din păsări de curte și legume. În plus, este potrivit și pentru a aroma aluatul pentru prăjituri.

Citeste si

Leave a Comment