Prima pagină » Connect-R, alias Aurel Gigantu’, în urmă cu 14 ani, cânta hip-hop cu accente teologice

Connect-R, alias Aurel Gigantu’, în urmă cu 14 ani, cânta hip-hop cu accente teologice

by Mirela Dinica
0 comment

Slăbuț și cu freză de cocalar, Aurel de la “Giganții” a intrat prima oară într-un studio în urmă cu 15 ani, când înregistra piesa de debut “Observ”, de pe compilatia Real Hip-Hop.

Cel care ne-a încântat pe toată perioada sezonului estival cu “Vara nu dorm” se numea Aurel de la “Giganții”, în 1997. Altfel de cum îl știm acum, Connect-R a tras din greu, și la sală și pe scenă, iar în timp, roadele muncii sale au început să apară. Schimbarea majoră de look a interpretului s-a­ produs în 2005, când Aurel era membru R.A.C.L.A. și, alături de Rimaru, scotea piesa “O lacrimă pentru pământ”.

Melodia era extrasă de pe albumul DEXteritate, ultimul album al trupei R.A.C.L.A. în formația Connect-R – Rimaru. În ultimii șapte ani, Connect-R a suferit alte transformări, cele mai majore în tipul de muzică ales, din ce în ce mai comercial, în colaborări cu diverși dj, șamd. Asumat-declarat țigan și cu câteva concerte sau baluri în care nu s-a sfiit “să se rupă” pe manele, Connect-R a ajuns să fie la ora actuală unul dintre cel mai în apreciați interpreți din Român.

Intra aici sa-l vezi pe  Connect-R la debut:

http://www.youtube.com/watch?v=oW9prt2729o

Connect-R, în 2005:

http://www.youtube.com/watch?v=C6xXvYQNMVA

 

Citeste si

Leave a Comment