Prima pagină » Corespondentul Știrilor ProTv, Irina Gologan a fost cerută de soție la Veneția

Corespondentul Știrilor ProTv, Irina Gologan a fost cerută de soție la Veneția

by Raport Monden
0 comment

O vacanță la Balcic s-a transformat într-o escapadă la Veneția și o cerere în căsătorie! Responsabil de răsturnarea magică: Sorin, iubitul Irinei Gologan.

„Sorin mi-a spus că se va ocupa de tot și vom merge patru zile la Balcic. Cu o seară înaintea plecării, mi-a spus că ne trezim la 4 și că plecăm într-un loc secret. O noapte întreagă nu am închis un ochi și am tot încercat să ghicesc unde vom ajunge. Dimineața am aflat că zburăm spre Veneția, un loc în care îmi doream de mult să ajung”, a povestit emoționată Irina.

Cererea în căsătorie a fost nu doar ca la carte, ci și ca în filme. „După o zi de plimbări pe străzi înguste, aglomerate și pline de mister, a venit momentul plimbării cu gondola. Simțeam că mi se pregătește ceva, îl cunosc bine pe Sorin și îl simțeam extrem de încordat. Pe unul dintre canalele umbrite, mi-a fost adresată întrebarea, însoțită de o declarație minunată și inelul de logodnă”, a mai dezvăluit fericită Irina. Gondolierul n-a stat deoparte, emoționat și el de frumoasa propunere, și a imortalizat fericitul moment.

Citeste si

Leave a Comment