Prima pagină » Cori Grămescu: “Consumați moderat fructe românești, de sezon, ca să nu va îngrășați”

Cori Grămescu: “Consumați moderat fructe românești, de sezon, ca să nu va îngrășați”

by Mirela Dinica
1 comment

Tinând cont că din ce în ce mai multe vedete declară presei ca mananca toata ziua numai fructe pentru a slăbi, Cori Gramescu a gazduit a doua editie a seminarului “Viata sanatoasa la Lady Fit”, al carui invitat special a fost medicul specialist Horatiu Popescu.

Tema discutiei, respectiv “cat de sanatos este consumul de fructe pe timpul verii”, a atras zeci de participante. Acestea au fost informate ca este gresit sa consumi in exces fructe, iar dietele exclusiv pe baza acestora nu sunt deloc recomandate.

“Vara suntem tentati sa eliminam din alimentatie carnea, lactatele si semintele si sa alegem fructe apoase. Sunt lejere si ne dau senzatia ca ne si ajuta sa slabim. Gresit! Am invatat de la diabetologul Horatiu Popescu faptul ca fructoza peste limitele normale este una din cauzele epidemiei de obezitate cu care ne confruntam in ultimul deceniu. Pentru a reduce riscul de obezitate, trebuie sa consumam cantitati moderate de fructe, de preferinta din cele romanesti, naturale, de sezon. Fructele nu trebuie sa fie baza dietei noastre pe timpul verii pentru ca, in cantitati mari, ingrasa”, declara Cori Gramescu.

Citeste si

1 comment

razvan 12 iulie 2012 - 8:34 AM

S-a gasit ea care a avut 100 de kg sa de-a sfaturi…mergi la shaworma ta si lasa-ne !
Daca era in stare sa de-a sfaturi n-ar fi ajuns la 100 de kg

Reply

Leave a Comment