Home STIL DE VIATA Cori Grămescu: „O antrenoare de fitness nu trebuie să își piardă feminitatea!”

Cori Grămescu: „O antrenoare de fitness nu trebuie să își piardă feminitatea!”

by Mirela Dinica
0 comment

Cori Grămescu consideră că o antrenoare de fitness trebuie să își mențină feminitatea și să renunțe la hainele sport și la părul prins în coadă, așa cum alege să stea în timpul programului de lucru. În afara orelor de sport, atunci când ies în oraș, este indicat să apeleze la rochii elegante, în ton cu evenimentul la care participă, și să aibă părul, machiajul și manichiura impecabile.

Bărbaților le plac femeile care poartă rochii elegante, feminine, care își aranjează frumos părul și se machiază în limite normale. De multe ori, ca antrenor de fitness, te obișnuiești atât de mult cu costumul sport de la sală și cu confortul părului prins în coadă, încât, atunci când trebuie să ieși cu prietenii sau cu iubitul în oraș, îți este din ce în ce mai greu să îți schimbi radical garderoba. Este o mare greșeală! Seara intri în alt registru. Uită de hainele sport și alege rochii feminine, elegante!”, declară Cori Grămescu. Ea este însăși un exemplu în acest sens. În ultimele luni, Cori a avut apariții elegante la evenimentele mondene la care a fost invitată.

A participat la decernări de premii și petreceri aniversare și, de fiecare dată, a avut unele din cele mai elegante apariții vestimentare.
“Ador să port rochii, am o garderobă plină cu vestimentații de designer. Este una din pasiunile mele, chiar dacă este costisitoare. Îmi plac mult Valentino, Dolce&Gabanna, Diane Von Furstenberg și Chanel”, mărturisește Cori Grămescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste si

Leave a Comment