Home VEDETEEXCLUSIV Cori Grămescu susține două seminarii în acest weekend, la Convenția Internațională de Fitness!

Cori Grămescu susține două seminarii în acest weekend, la Convenția Internațională de Fitness!

by Mirela Dinica
0 comment

În acest weekend, pasionații de sport au ocazia să se antreneze pentru 2 zile împreună cu unii dintre cei mai buni presenteri internaționali și naționali de top, în cadrul celei de-a IV-a ediție a Convenției Internaționale de Fitness. Două zile în care, sute de persoane din lumea fitness-ului și aerobic-ului pășesc alături într-o lume fascinantă, împărtășind la unison pasiunea nebună pentru sport.

Cori Grămescu reputat antrenor de pilates, programe de antrenament de grup și nutriționist, va susține pe parcursul convenției, două seminarii: Ultimate Pilates ( sâmbătă, 12 aprilie de la ora 15:15) și Ultimate Pilates instructor course update (Duminică, 13 aprilie de la ora 10:15), unde mai sunt disponibile doar 20 de locuri. Cori Grămescu va lansa, în colaborare cu Fitness Scandinavia, proiectul ULTIMATE PILATES. În acest seminar, Cori va prezenta o parte a conținutul acestui viitor curs.

Ultimate Pilates este o abordare nouă și complet originală a exercițiilor clasice de Pilates. Metoda a fost dezvoltată de către Cori Grămescu și îi încununează cu succes activitatea în domeniul sportului de amator și antrenamentelor de grup. Este o metodă extrem de sigură și eficientă, potrivită unei game largi de clienți. De la adolescenți la seniori, ajungând la clienții obișnuiți ai unei Săli de fitness, Ultimate Pilates oferă o soluție fiecărui client în parte.

Ultimate Pilates menține siguranța elementelor și principiile de bază care au construit fundația metodei clasice, dezvoltată de către Joseph Pilates, adăugându-i-se în plus ultima generație de concepte din sport: ANTRENAMENT ORIENTAT CĂTRE REZULTATE, ANTRENAMENT FĂRĂ ÎNCĂLȚĂRI, POSTURĂ și ECHILIBRU și BLOCURI DE EXERCIȚII. Începând cu anul 2014, Cori Grămescu va lansa, în colaborare cu Fitness Scandinavia, proiectul  ULTIMATE PILATES. Împreună vor organiza cursuri pentru instructor și actualizări în conceptul de antrenament Ultimate Pilates. Conceptul a fost dezvoltat în întregime de către Cori Grămescu. Evenimentul va avea loc în perioada 12-13 aprilie, în incinta Hotelului Caro din București.

Citeste si

Leave a Comment