Home STIL DE VIATASANATATE Cori Grămescu te învață ce sport poți face în vacanță pentru a-ți menține silueta

Cori Grămescu te învață ce sport poți face în vacanță pentru a-ți menține silueta

by Mirela Dinica
1 comment

Cori Grămescu oferă câteva sfaturi care, odata urmate, ajută ca în concediu să nu acumulăm kilograme în plus și să ne păstrăm silueta în limite normale.

“Când auzi concediu, spui mare, soare, cocktailuri,  gustări inutile, dar atât de tentante, spui all-inclusive. Te gândești să te miști cât mai puțin, să zaci la soare toată ziua și, dacă se poate, pe faleză să existe o bandă rulantă, ca să nu te miști prea mult. Greșit! Dacă pleci 10 zile în vacanță, faci excese alimentare și uiți să te mai miști, șansele sunt să te întorci din concediu cu 2-3 kg în plus. Iată cum poți avea grijă de silueta ta, prin mișcare, bucurându-te în același timp de vacanță!

Power walking

Dimineața, pe stomacul gol, înainte de micul dejun, fă power walking pe faleză. Mergi 15-20 de minute în pas alert și apoi încă 10 minute pe malul mării, cu picioarele prin apă. Îți va stimula circulația sângelui și vei profita de aerosolii de dimineață. Poți, de asemenea, să închei ziua cu o plimbare de o oră, în pas mai lent, dar constant. După o zi de plajă, soare și agitație, plimbarea de seară este cel mai bun somnifer.

Aqua-gym

Unele hoteluri oranizează clase speciale de aqua gym. Sunt foarte distractive și eficiente!  Dacă ai ocazia să participi măcar o dată pe zi, nu sta pe gânduri! În cazul în care îți place să lucrezi după propriul ritm sau nu te-ai trezit la vreme ca să participi la ora de grup, poți să încerci să faci câteva mișcări de una singură, sau măcar să înoți câteva lungimi de bazin fără oprire. Este un cardio foarte bun și îți modelează corpul ca nici un alt sport.

Citeste si

1 comment

Jojo 7 august 2012 - 2:40 PM

Eu am alergat pe plaja cat timp am mers in vacanta,m-am trezit devreme,luam un supliment Chilliburner pe baza naturala si bagam 30 de ora de alergat pe malul marii! Trebuie sa ai antrenament inainte dar 10 minute ajung ca sa arzi calorii,mai ales daca iei suplimentul care ajuta la arderea mai rapida a grasimii!Am alergat cu doua prietene 😛 ,asa ca faceti cumva sa fie distractiv!! :D:D E cea mai buna metoda….

Reply

Leave a Comment