Home VEDETEEVENIMENT Corina Chiriac își sărbătorește ziua de naștere pe scena

Corina Chiriac își sărbătorește ziua de naștere pe scena

by Mirela Dinica
0 comment

Pe 26 octombrie, de ziua ei, la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 20:00, Corina Chiriac va fi gazda spectacolului de muzică ușoară românească „80 la putere!”. Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crișan, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc au răspuns invitației comunității “80 la putere!” de a o celebra pe una dintre solistele de mare succes ale muzicii ușoare românești, pe scena Sălii Palatului.

Acompaniați de orchestră și alături de gazda evenimentului, Corina Chiriac, vor susține recitaluri live în aproape 3 ore despectacol.

“Am emoții, nu am avut niciodată 4.000 de invitați la ziua mea. Alături de colegii mei și de publicul minunat din sală sunt convinsă că va fi o sărbătoare a mea și a muzicii ușoare românești, de neuitat!” – a declarat Corina Chiriac.

În premieră pentru un eveniment de muzică ușoară românească, spectacolul “80 la putere!” îi va readuce alături de public, prin intermediul imaginilor, sunetelor și muzicii, în mai multe momente multimedia, și pe alți mari artiști care se regăsesc în amintirile noastre: Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, Mihaela Runceanu, Florin Bogardo, CornelFugaru, Anda Călugăreanu.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, la metrou Piața Unirii 1, online prin www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.biletfan.ro, www.ove.ro, precum și în librăriile Humanitas și Cărturești, în magazinele Orange, Vodafone și Domo, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Prețul unui bilet începe de la 40 de lei.

Citeste si

Leave a Comment