Prima pagină » Corina, îmbrăcată în ie pe plaja de la Neptun

Corina, îmbrăcată în ie pe plaja de la Neptun

by Mirela Dinica
0 comment

Corina și Antonia au fost invitate sâmbătă la studiourile SummerKiss din Neptun și Costinești. Cele două vedete au împărțit autografe Kissomanilor de pe plajă și le-au oferit fanilor multe surprize. Corina i-a vizitat la Neptun pe Dan Fințescu, Alice Tudor și DJ Jonnessey. Vedeta a venit, îmbrăcată într-o frumoasă ie, direct de la filmările videoclipului piesei „A ta”. Artista le-a povestit Kissomanilor că filmările au durat o zi și o noapte, fiind realizate de Iulian Moga pe malul mării.

Corina a mărturisit în direct că a fost cea mai frumoasă filmare din viața ei. Cântăreața a recunoscut că a lăsat atmosfera de vară să o poarte, pe ea și pe dansatorii din clip, într-o super-atmosferă de petrecere, unde s-a lăsat cu dansuri mai mult sau mai puțin provocatoare atât în timpul filmărilor, cât și în momentele în care echipa ar fi trebuit să se odihnească. Oboseala nu s-a simțit deloc în vocea Corinei, care, plină de energie ca de obicei, s-a comportat de parcă ar fi fost proaspăt întoarsă din concediu, semn că nici ea, vara, nu doarme. La Costinești, Antonia i-a vizitat pe Kissomani la beach barul Kiss FM de pe plajă. OLiX și DJ Yaang au vrut să știe ce părere are vedeta despre faptul că a fost desemnată pentru a doua oară cea mai frumoasa femeie din lume. Modesta, Antonia a răspuns că i s-ar fi părut normal ca primul loc să-l fi primit altcineva. Artista le-a adus în dar Kissomanilor și noul single „I Got You”, care a fost difuzat în primă audiție pe plajă.  

Duminică, la Summer Kiss Kiss in the Mix, membrii trupei Mandinga vor fi invitați de către DJ Yaang și OLiX în studioul Kiss FM din Costinești.

Citeste si

Leave a Comment