Home VEDETEMONDEN Corina: „Sunt naționalistă și ardeleancă”

Corina: „Sunt naționalistă și ardeleancă”

by Mirela Dinica
0 comment

Corina a fost vineri dimineața invitata lui Johnny și a lui Angel la Kissteria Matinală. Artista a lansat la Kiss FM noua piesă „A ta” și a dansat în studio împreună cu cei doi realizatori.

„De fiecare dată când vin aici, la Kiss FM, sunt copleșită de emoție”, le-a mărturisit invitata Kissomanilor. Artista le-a dedicat ascultătorilor noul single „A ta” și i-a luat la dans pe Johnny și pe Angel, chiar în studioul Kiss FM„Săptămâna viitoare vom filma videoclipul piesei ‘A ta’ la mare”, a declarat ea. Întrebată cum îi place să se relaxeze, cântăreața a povestit: „Îmi place să lenevesc mâncând înghețată, îmi place să mă plimb cu rolele”. Corina le-a mărturisit lui Angel și Johnny că îi place să cânte în limba română. „Sunt naționalistă și ardeleancă, și oșancă”, a afirmat artista în cadrul Kissteriei Matinale.

Reacțiile la noua melodie sunt foarte bune, iar fanii sunt foarte încântați că în sfârșit am scos o piesă în limba română. Spun că le aduce aminte de piesele mele de la început și că slavă Domnului că mi-a venit mintea la cap, pentru că, de câțiva ani încoace, a dat engleza în mine”, a declarat invitata.

Citeste si

Leave a Comment