Prima pagină » Cosmina Păsărin va urca pe scena C FASHION GALA – Summer Edition

Cosmina Păsărin va urca pe scena C FASHION GALA – Summer Edition

by Predescu Cristina
0 comment

Cosmina Pasarin va urca pe scena C FASHION GALA – Summer Edition in calitate de MC pe tot parcursul evenimentului, ce va avea loc joi, la Piscina Chaboo, incepand cu ora 21:00.

“Sunt o mare sustinatoare a designerilor romani, le port creatiile, le urmaresc cu multa atentie activitatea si ma bucur ca mi se ofera din ce in ce mai des oportunitatea de a prezenta evenimente dedicate fashion-ului romanesc” declară Cosmina Păsărin.

Designeri participanti care isi vor prezenta cele mai noi colectii sunt RITA MURESAN, SIMONA SEMEN, NORINA STOICA, ALEHA TONCEA, MARIE OLLIE, ROXANA BUTNARU si LOU LOU.

C Fashion Gala este un eveniment marca Chaboo Club&Pool &Alin Gălăţescu, cunoscutul analist de moda si managerul AVANPREMIERE, cel mai important eveniment multi-brand al modei autohtone. Evenimentul se va transmite live, in exclusivitate pe www.eva.ro  si vom putea admira un spectacol in care vor fi prezentate cele mai spectaculare creatii vestimentare ale designerilor Gala se anunta a fi un eveniment exclusivist, ce reuneşte cele mai influente persoane din peisajul de business si cel monden al Capitalei, reprezentanţi ai presei de fashion. 

Citeste si

Leave a Comment