Prima pagină » Crezi în minuni? Power of Rudraksha by Cozy te indeamna sa le descoperi

Crezi în minuni? Power of Rudraksha by Cozy te indeamna sa le descoperi

by Mirela Dinica
0 comment

Interviu cu Cosette Kojic, creatoarea talismanelor ”Power of Rudraksha” by Cozy

Cred in oameni providentiali, care apar in viata noastra atunci cand rascrucile de drumuri ne fac sa stam in loc. Cosette, un om minunat si o prietena draga este, fara indoiala, o binecuvantare in viata celor pe care i-a ales sa ii poarte “creatiile spirituale”. Catalin Botezatu, Galyna, Tania Budi, Diana Munteanu Niculescu, avocatul Cristi Sarbu, Alexandra Dinu sunt doar cateva dintre personalitatile care cred in puterea rudrakshelor.

– Raport Monden: Cum ai descoperit Rudrashka?

– Cosette Kojic: Asemeni multora dintre noi, am ajuns să ating în urmă cu câțiva ani acea etapă ingrată prin care într-o continuă goană, uităm să privim în interiorul propriilor vieți și să simțim recunoștință pentru darurile cu care ne-au binecuvântat. Nu trebuie să privim acest impas drept o infatuare și să ne condamnăm, el datorându-se ritmului la care ne angrenăm pentru a ne îndeplini sarcinile aduse de responsabilitatea unei profesii și a unei familii. Ajunsesem a fi mult prea preocupată de latura materială a vieții pentru a-mi mai dărui sufletului cu aceeași generozitate bucurii. Inițial am simțit teamă și remușcări, conștientă fiind de câte mi-a oferit Dumnezeu, așa că m-am întors spre biserică, unde vorbind cu un duhovnic, am cerut să fiu binecuvântată cu un drum, o misiune. Viața m-a adus într-o nouă cumpănă, dar realizând că m-am putut ridica dintr-un accident de ski, dorința mea de a mulțumi și de a oferi bine la rândul meu a devenit din ce în ce mai intensă. Am descoperit pur întâmplător Rudraksha, (dar nimic nu este intamplator) căutând total altceva. Aceeași experiență fatidică a reapărut și când am descoperit centrul Rudraksha Ratna din Mumbai, singurul ce poate oferi inițierea și desăvârșirea unui artizan în mânuirea forței tămăduitoare a acestor fructe dăruite de Dumnezeu (Univers). Povestind experiența mea, ce m-a surprins profund, înțelepți indieni mi-au spus că de fapt, Rudraksha m-au ales pe mine, nu invers.

– Raport Monden: Ce eforturi a presupus inițierea dvs în mânuirea și dăruirea acestor elemente vindecătoare? Cum ați trăit în India experiența unei alte culturi și a contactului cu alte energii?

– Cosette Kojic: M-am îndreptat cu sufletul spre India și mi-a fost dat să descopăr bunătatea, toleranța și empatia ca fundație a identității și explorând această cultură, să fiu surprinsă de o încărcătură spirituală extraordinară, dată prin legende și simbolistică în fiecare element material, de la un templu, la un fruct sau o țesătură. Sa inteleg ca tot este in noi si intalnim numai semne, pe care nu le intelegem. Am inteles ca sensul meu pe Pământ este cel de a-i ajuta pe ceilalți spre a-și dezvălui lumina prin care să acopere propriile temeri, astfel încât încet-încet misiunea, precum și soluțiile pentru suflete apăsate de griji să apară asemeni unor revelații. Atât în inițierea mea în Rudraksha, cât și în contactul concret cu India, prin plimbările în piețe, vizitarea templelor și discuțiile cu oamenii și shamanii am trăit o emoție profundă, învătând din cele mai simple experiențe.

– Raport Monden: Cum ați răspuns scepticismului cu care v-ați întâlnit în cadrul acestui proiect de suflet?

– Cosette Kojic: Am înțeles perfect receptivitatea scăzută a unor persoane, un răspuns de altfel firesc, uman, în special în contactul cu atâtea soluții înșelătoare ce ne lovesc speranța. Replica mea pentru scepticism a fost răbdarea și invitația spre a acorda o șansă brățărilor. Am înmânat brățara cu inima curată, dorindu-i viitorului purtător sănătate, fericire și prosperitate, valorile pe care le invoc la fiecare contact cu o persoană pe cale să descopere Rudraksha. Le-am spus să curețe brățara deasupra fumului de tămâie sau cu bețișoarele parfumate, să privească în sufletul lor, ca o rugăcine și să se gândească la aspirațiilor lor. Reacțiile au fost unele surprinzătoare multe persoane plângând sau resimțind schimbări la nivel organic, asemeni trezirii unor simțuri sau trecerea unui val de energie. Cei care erau neincrezatori au primit la scurt timp câte un semn legat de dorințe arzânde sau oportunități neconștientizate. Cu toate acestea, să nu uităm că Rudraksha alege!

– Raport Monden: Orice lucru care ajunge să ne însoțească într-o purtare constantă sau măcar frecventă creează o anumită legătură cu noi. Cum se întrețin brățările Power of Rudraksha?

– Cosette Kojic: Ghidându-ne spre dorințele pentru care ne-am rugat sau am meditat, brățările Rudraksha ne pot curăța energia prin purtare, așadar și ele la rândul lor trebuie purificate prin tămâie. Deosebit de important este ca nicio altă persoană să nu le atingă. Nu trebuie uitat că sprijinul pe care ni-l oferă o brățară e temporar, până când vibrația sa a luptat îndeajuns pentru a ne întări în drumul nostru spre atingerea aspirațiilor pe care i le-am încredințat. Acesta este cumva și motivul pentru care ele pleacă de lângă noi, rătăcindu-le. Însă până la apariția acestui punct, ne vor însoți lucrând pentru noi și călăuzindu-ne spre calmul sufletesc și echilibrul cu lumea exterioară. Ne despărțim de brățările Rudraksha doar când facem dragoste sau în baie, în această imprejurare pentru a le proteja de apă.

– Raport Monden: Rudraksha v-a apropiat inevitabil de foarte multe povești de viață. Cu ce mărturii v-au întâmpinat purtătorii brățărilor?

– Cosette Kojic: În apropierea mea de Rudraksha am fost călăuzită de dragostea de oameni, un sentiment ce mă deschide spre a primi dincolo de frumusețea sufletului lor și povara regretelor și a neîmplinirilor, această iubire, ce merge peste empatie dându-mi pacea de a-i asculta și a încerca să-i alin înțelegându-i. Vibrația gândurilor și a emoțiilor, ce prind ecou prin vocea cu care ne apropiem de semenii noștri le poate calma atât de ușor tumultul interior! Acesta este și motivul pentru care încă de la prima brățară pe care am oferit-o mi-am dorit să cunosc povestea fiecărei persoane ce-și deschide sufletul spre Rudraksha. Convingerea cu care ne-am îndreptat spre puterea tămăduitoare a acestor brățări a unit peste 1500 de purtători, comunicând în acest drum cu fiecare dintre ei spre a-i auzi și a le trimite cele mai luminoase gânduri.  Le-am vorbit atât la inițierea acestui pas, prin preluarea comenzii, nedorind a lăsa în mâinile altei persoane această legătură cu un suflet ce se deschide spre tine, dar și ulterior, pentru a vedea concret ce daruri le-a adus Rudraksha. Fiecare veste frumoasă, fiecare revelație de care mi se povestește și fiecare rază de lumină peste un suflet împovărat îmi aduc o împlinire la care poate nici nu îndrăzneam să visez. Liniștea și speranța primite și oferite printr-un gând frumos nu reprezintă un crez idealist, ci o realitate concretă, palpabilă și atât de simplu de înfăptuit! Ca o concluzie a propriei povești cât și a culegerii experiențelor fiecărei persoane cu care am comunicat ulterior creării unei legături cu aceste brățări tămăduitoare, am fost călăzită spre formularea motto-ului Change your life in a great one wearing Rudraksha by Cozy, idee ce sintetizează potrivit forța lor.

Citeste si

Leave a Comment