Home VEDETEPERSONALITATI Cristi Minculescu: “Decizia are legătură cu degradarea morală care ne înconjoară”

Cristi Minculescu: “Decizia are legătură cu degradarea morală care ne înconjoară”

by Mirela Dinica
0 comment

Motivul retragerii de la Iris nu este reprezentat de latura financiară, ci are legătură cu degradarea morală care ne înconjoară, a declarat Cristi Minculescu într-un interviu acordat în exclusivitate Rock FM și realizat de Cristian Hrubaru. „Nu mă retrag din muzică, mă retrag de la Iris”, a spus fostul solist vocal Iris.

„Decizia a fost luată nu în mod spontan. M-am mirat și eu că am ajuns în poziția aceasta de a decide să părăsesc trupa. Este o decizie care nu are sub nicio formă nicio legătură cu băieții din trupă, ci pur și simplu cu vremurile pe care le trăim și cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de față în România anului 2012”, a declarat Minculescu.

Artistul a mai spus că motivele financiare nu au fost hotărâtoare. „Pot fi foarte multe interpretări, dar am avut și eu speranțele mele care s-au împlinit, nu s-au împlinit… Ideea e că, una peste alta, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu înseamnă că mă retrag din muzică și băieții au înțeles greșit în legătură cu chestia financiară. Sigur că banii îți fac viața mai ușoară, dar nu sunt decisivi și s-a înțeles greșit acest motiv. Pur și simplu au fost foarte multe motive mici care au dus la decizia mea”. Nu mă retrag din muzică, mă retrag de la Iris. Repet, m-am mirat și eu că am ajuns să iau decizia aceasta, dar e singurul moment în care nu-mi pare rău. Deocamdată, singura certitudine tristă e că nu voi mai fi la Iris. Nu știu ce voi face. Mă liniștesc și eu un pic, să ies din presiunea asta, a obiectivelor pe care le-am avut de-a lungul timpului și cu siguranță că veți afla primii ce am de gând”, a declarat fostul membru al Iris. Artistul a afirmat că nu există nicio șansă de a reveni asupra deciziei sale. „Nu e vorba de niciun conflict și băieții chiar mi-au respectat decizia și nu are legătură în plan personal cu niciunul dintre ei. Vreau să le mulțumesc lor și vouă pentru suportul moral de acum trei ani și jumătate”.

„Acum trebuie să-i urez succes lui Toni pentru că o să aibă o treabă de făcut”, a afirmat acesta

„Eu mă bucur foarte mult că, mai ales până în 1989, au fost foarte multe momente când am simțit că toate speranțele lor (ale fanilor – n. red.) erau în noi și, fiind eu în față, în linia întâi, erau în mine. Și chiar m-am simțit onorat și privilegiat pentru chestia asta, a fost o onoare extraordinar de mare ca, fiind acolo, în linia întâi, să reprezint speranțele și visele unor generații întregi. A fost frumos, dar orice vis frumos dispare dimineața și momentul ăsta a venit acum”, le-a mărturisit Minculescu fanilor.

Citeste si

Leave a Comment