Prima pagină » Cristina Cioran nu știe cum să mai doarmă! Vezi ce i s-a întâmplat actriței

Cristina Cioran nu știe cum să mai doarmă! Vezi ce i s-a întâmplat actriței

by Mirela Dinica
0 comment

Cristina Cioran, una dintre prezentatoarele emisiunii “Draga mea prietena” de la Kanal D, a apelat la ajutoul Cristinei Groza, singurul Maestru Feng Shui din Romania, pentru a afla daca energiile pozitive din casa ei sunt active si o ajuta sa-si implineasca dorintele. 

Dupa ce a aflat in ce consta stiinta Feng Shui si si-a dat seama ca aceasta nu are nimic in comun cu ceea ce citise anterior intalnirii cu Maestrul Feng  Shui, Cristina Cioran vrea sa stie daca doarme bine sau nu. Ea a inteles cat de important este sa folosesti energiile benefice din casa si sa aplici remedii pentru cele care aduc boala, piedici, ghinioane in dragoste sau in cariera, astfel ca a apelat la singurul specialist cu certificare internationala din Romania. Cristina Groza este Maestru Feng Shui, iar in Europa mai poarta aceasta titulatura o singura persoana, care nu este de origine romana, si ii va spune in mod avizat ce trebuie sa faca pentru a se bucura de si mai mult succes in cariera, dar si cum ii va merge actritei in plan familial si al sanatatii.

Toate acestea se vor intampla astazi, la Kanal D, in cadrul emisiunii “Draga mea prietena”, iar pana atunci Cristina Cioran este nerabdatoare se afle cum “stau” energiile in casa ei.   

Citeste si

Leave a Comment