Prima pagină » Cristina Cioran, pescar de vacanță

Cristina Cioran, pescar de vacanță

by Mirela Dinica
0 comment

Cristina Cioran si iubitul ei, Traian, au avut parte de o vacanta superba in aceasta vara, pe taramul elen, in insula Thassos. Si, daca va ganditi ca prezentatoarea emisiunii „Draga mea prietena” a stat la soare pana la apus, dupa care a mers la o cafenea, unde s-a relaxat pana seara, ei bine nu-i asa! Vedeta a petrecut mult timp… la pescuit!

Frumoasa blonda impartaseste de doi ani de zile pasiunea iubitului ei pentru pescuit, iar in concediul pe care tocmai l-a incheiat, a prins pește cot la cot cu partenerul ei de viata.

“Am avut o vacanta revigoranta in Thassos, alaturi de iubitul meu. M-am relaxat mai mult la pescuit decat la plaja si nu pot sa nu va spun ca am prins doi chefali. Totusi, prietenul meu m-a eclipsat, trebuie sa recunosc. A prins un lavan de 6 kilograme. Un kilogram au fost numai icrele. Seara, ni l-a gatit un prieten la restaurant”, a povestit Cristina Cioran.

Cristina Cioran prezinta, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena”, din 2 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type