Prima pagină » Cristina Liberis este News Manager la Kanal D

Cristina Liberis este News Manager la Kanal D

by Mirela Dinica
0 comment

Cristina Liberis, cunoscutul  jurnalist, realizator de stiri si reporter de razboi, se alatura echipei Stirilor Kanal D, in calitate de News Manager.

Cu o experienta de doua decenii  in domeniul stirilor TV  si al reportajelor realizate in teatrele de razboi, Cristina Liberis s-a specializat in problematici politico-sociale nationale si globale. Este unul dintre cei mai apreciati jurnalisti romani si o ferventa aparatoare a drepturilor omului.

Oferta facuta de Kanal D de a prelua departamentul de Stiri este pentru mine o provocare: sa poti mentine pe primele locuri in audienta o televiziune care are o cu totul alta viziune asupra stirilor si sa urci in actuala pozitie depasind posturi cu vechime in audiovizualul romanesc nu e usor, dar nici imposibil. In echipa Kanal D sunt oameni de televiziune pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului si care si-au demonstrate valoarea. Imi face mare placere sa lucrez din nou cu ei. Sunt convinsa ca produsul muncii noastre va fi apreciat si va castiga plusvaloare”, a declarat Cristina Liberis. 

Timp de 10 ani, Cristina Liberis a fost corespondent special in zone de conflict precum Irak, Afganistan, Iran, Turcia, Spania, Iugoslavia, Israel.  A acumulat de-a lungul timpului experienta in calitate de reporter, prezentator de stiri , moderator, producator si manager al departamentului de Stiri.  Cristina Liberis a lucrat ca reporter la SOTI TV, prima televiziune privata din Romania, a fost prezentator al Stirilor si Producator la Antena 1, a intrat in echipa TVR  unde a fost prezentator, moderator, corespondent special, producator executiv al Departamentului de Stiri, apoi la Realitatea TV  Senior Editor al Departamentului de Stiri Externe .

Cristina Liberis a realizat o serie de interviuri cu personalitati ale lumii, fiind si jurnalistul care i-a luat ultimul interviu lui Yasser Arafat. De asemenea,  a fost producatorul unor filme documentare realizate in zonele de conflict sau avand ca subiect situatii sociale disperate, precum cea a copiilor abandonati.

Citeste si

Leave a Comment