Prima pagină » Cristina Rus a purtat o rochie-armură de 2 kilograme

Cristina Rus a purtat o rochie-armură de 2 kilograme

by Predescu Cristina
0 comment

Mereu impecabilă în aparițiile sale publice, Cristina Rus reușește de fiecare dată să atragă atenția cu alegerile ei vestimentare, menite a-i pune în evidență fizicul de invidiat.

Prezentă într-un show de televiziune pentru lansarea oficială a noului ei videoclip, “În doi”, Cristina Rus a imbracat o rochie-armura care cantareste aproape doua kilograme, din cea mai recenta colectie Just Cavalli. „Îmi plac rochiile lui Cavalli și am chiar purtat câteva creații de-ale sale la evenimentele recente la care am participat. Această piesă vestimentară este una specială, îmi place să spun că este rochia-armură. Este realizată în întregime din paiete negre și argintii, cu fir metalic, și cântărește aproape două kilograme”, declară Cristina Rus.

 Alegerile vestimentare recente ale Cristinei Rus sunt în deplină concordanță cu noua sa imagine, aceea de femeie matură și elegantă. Schimbarea de stil este evidentă și în cel mai recent clip al Cristinei, „În doi”, videoclip regizat de Dan Petcan și lansat săptămâna trecută.

„Noul meu clip spune o poveste de iubire ce se petrece într-un univers mitic, iar rochiile purtate sunt în stilul celor de regină din perioada antică și se integrează perfect în peisaj. În viața de zi cu zi sunt adepta unui stil elegant, dar practic. Nu sunt o veritabilă fashionista, nu mă îmbrac cu haine doar pentru că sunt la modă, port ce îmi vine bine. Nu m-aș încorseta niciodată într-o rochie pentru simplul fapt că este în tendințe”, declară Cristina Rus.

Citeste si

Leave a Comment