Prima pagină » Cristina Sișcanu, geloasă pe Andreea Mantea

Cristina Sișcanu, geloasă pe Andreea Mantea

by Mirela Dinica
0 comment

Nici nu au inceput bine emisiunea ”WOWbiz”  ca Madalin Ionescu și Andreea Mantea sunt suspectati ca au o idila. Cei doi si-au facut intrarea pe covorul rosu in platoul emisiunii si au fost extrem de apropiati unul de celalalt, motiv de gelozie pentru Cristina, sotia lui Madalin.

Surse din staff-ul celor doi au spus ca, de cand Madalin si Andreea pregatesc emisiunea, Cristina Siscanu, actuala sotie a lui Madalin Ionescu, a devenit foarte geloasa pe prezentator. Aceasta il suna mult mai des cand la redactie sau in platou. “Daca in timpul emisiunii “Drept la tinta”, erau zile cand nici nu-l mai suna, aseara, in timpul emisiunii, l-a sunat in fiecare pauza de publicitate.  A devenit foarte gelosasa de cand a aflat ca Andreea Mantea o sa-i fie colega de platou sotului ei, iar aceasta gelozie il poate afecta profesional pe Madalin, deoarece acesta nu se poate concentra in timp ce prezinta, de frica sa nu para prea apropiat de Andreea. Ii e frica de Cristina, care e numai cu ochii pe ei” a declarat o sursa care a tinut sa-si pastreze anonimatul.

De altfel, Cristina are de ce sa se teama, deoarece si ea cand l-a cunoscut pe Madalin, in urma cu trei ani, era colega de platou la “”Acces direct”” cu frumuselul prezentator, iar acesta era insurat cu Mihaela, fosta sotie. Moldoveanca acum se teme ca nu cumva o alta colega de platou sa i-l fure pe Madalin!

 

 

Citeste si

Leave a Comment