Prima pagină » Cryodermia – o inovatie mondiala faciala care te mentine tanara

Cryodermia – o inovatie mondiala faciala care te mentine tanara

by Raport Monden
0 comment

Cryodermia este o tehnica specifica crioterapiei (un procedeu din cele mai vechi timpuri care consta in utilizarea frigului in scopuri terapeutice) care a fost adaptata cu succes tratamentelor faciale si se realizeaza cu succes la Institutul de Frumusete Michelle Anti Ageing.

Cryodermia este un concept revolutionar, unic in lume, care utilizeaza frigul natural electronic stabilizat (-5° Celsius) avand la baza 3 principii importante:

-tratarea pielii respectandu-i fiziologia;

-utilizarea unui agent fizic, frigul;

-utilizarea celei mai bune sinergii intre o hipotermie cutanata perfect controlata si o cosmetologie moderna.

Frigul natural stabilizat nu are nicio contraindicatie devenind astfel partenerul ideal in tratamentele cosmetice. Cryodermia are un camp de actiune foarte precis cuprins intre +8° Celsius si -5° Celsius. Acesti parametri trebuie sa fie riguros respectati pentru ca mai mult de +8 grade C frigul este insuficient pentru a obtine efectele dorite iar mai putin de -5° Celsius frigul este prea intens si provoaca o  cristalizare progresiva a apei continuta de organism, ceea ce ce poate provoca leziuni cutanate si vasculare.

Cryodermia vizeaza trei actiuni principale:

Efect anesteziant – aplicarea frigului provoaca o inhibitie rapida a conductiei nervoase in fibrele senzitive cutanate.In plus provoaca o staticizare a numeroaselor terminatii libere de la nivelul superior al pielii. Cele doua actiuni concomitente creeaza o analgie cutanata care apare rapid, ceea ce permite efectuarea unor tratamente care sunt dureroase fara aplicarea frigului.

Efect antiinflamator – aplicarea frigului pe o suprafata cutanata provoaca o vasoconstrictie care este urmata de o vasodilatatie creata de un fenomen refex, creandu-se astfel o vasomotricitate intermitenta care contribuie in plus si la tonifierea pielii.

Cryoforeza – alternanta vasocostrictie – vasodilatatie favorizeaza absortia si dispersarea substantelor active din produsele utilizate in tratamentele de infrumusetare, in profunzimea tesuturilor.

Aceasta tehnica unica in lume permite CRYOFOREZA care consta in facilitarea “penetrarii” produsilor activi atenti selectonati din produsele cosmetice utilizate, cu rezultate vizibile si imediate.

Michelle Anti Ageing este primul institut anti – ageing din Romania, institut ce ofera clientilor sai cele mai noi si revolutionare produse si tratamente in materie de infrumusetare, dispunand de ultima generatie de aparatura in domeniu, consiliere profesionala oferita de unii dintre cei mai buni specialisti atat din tara, cat si din strainatate, un personal de o inalta pregatire profesionala care serveste clientii cu o atitudine profesionala, intr-o atmosfera calda si placuta, personalizeaza tratamentele pentru par, piele, corp sau dantura in functie de necesitatile clientilor, vine in intampinare cu cele mai performante si noi tehnici, ofera cele mai bune preturi, ajuta clientii sa-si recapete farmecul si stralucirea, oferindu-le in acelasi timp o oaza de liniste si relaxare.

 

 

Citeste si

Leave a Comment