Prima pagină » Cum s-a preagătit Miki (ex K-pital) pentru concertul Jessie J?

Cum s-a preagătit Miki (ex K-pital) pentru concertul Jessie J?

by Mirela Dinica
0 comment

Miki (ex K-pital) este o fană declarată a cântăreței Jessie J, iar admirația româncei este atât de mare încât înainte de concertul pe care aceasta l-a susținut sâmbătă seara, pe plaja H2O din Mamaia, și-a făcut un tatuaj identic cu cel al celebrei artiste  de peste hotare. 

Miki s-a pregătit intens pentru concertul  britenicei Jessie J și înainte cu o săptămână de concert a mers la Mall Vitan unde și-a făcut un tatuaj identic cu cel al artistei. Miki nu a lipsit de la concertul artistei la care a venit  însoțită de mai mulți prieteni. Tie cum ți se pare că arată tatuajul lui Miki? 

Cariera muzicală a lui Miki, fosta componentă a trupei K-pital a luat o pauză de câțiva ani, frumoasa cântăreață dedicându-se acum în totalitate unei afaceri piramidale, în care sunt implicate mai multe vedete printre care Răzvan Spiridon, Andreea Liptak sau Jorge. Miki a declarat că a renunțat la cântat, deoarece nu vrea să se identifice cu pițipoancele care au apărut acum în show-­bizz-ul românesc și preferă să facă afaceri alături de iubitul ei Răzvan Constantinescu, care de mai bine de 9 ani,  nu se decide să o ceară de soție. 

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type