Prima pagină » Cum s-a preagătit Miki (ex K-pital) pentru concertul Jessie J?

Cum s-a preagătit Miki (ex K-pital) pentru concertul Jessie J?

by Mirela Dinica
0 comment

Miki (ex K-pital) este o fană declarată a cântăreței Jessie J, iar admirația româncei este atât de mare încât înainte de concertul pe care aceasta l-a susținut sâmbătă seara, pe plaja H2O din Mamaia, și-a făcut un tatuaj identic cu cel al celebrei artiste  de peste hotare. 

Miki s-a pregătit intens pentru concertul  britenicei Jessie J și înainte cu o săptămână de concert a mers la Mall Vitan unde și-a făcut un tatuaj identic cu cel al artistei. Miki nu a lipsit de la concertul artistei la care a venit  însoțită de mai mulți prieteni. Tie cum ți se pare că arată tatuajul lui Miki? 

Cariera muzicală a lui Miki, fosta componentă a trupei K-pital a luat o pauză de câțiva ani, frumoasa cântăreață dedicându-se acum în totalitate unei afaceri piramidale, în care sunt implicate mai multe vedete printre care Răzvan Spiridon, Andreea Liptak sau Jorge. Miki a declarat că a renunțat la cântat, deoarece nu vrea să se identifice cu pițipoancele care au apărut acum în show-­bizz-ul românesc și preferă să facă afaceri alături de iubitul ei Răzvan Constantinescu, care de mai bine de 9 ani,  nu se decide să o ceară de soție. 

Citeste si

Leave a Comment