Prima pagină » Cum s-au cunoscut concurenții de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cum s-au cunoscut concurenții de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

by Predescu Cristina
0 comment

Reality-show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a inceput de ieri. În tabăra special amenajată din jungla africană au intrat Cătălin Moroșanu, Dorian Popa, Elena Lasconi, Elena Merișoreanu, Gina Pistol, Andreea Moldovan, Luminița Nicolescu, Mihai Trăistariu, Pacha Man și Ruby. Însă surprizele s-au terminat încă!

Prima ediție a reality-show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul 20:30 – 22:32 fiind urmărit la nivel național de peste 2.5 milioane de români. În minutul de aur de la 20:56, peste 3.3 milioane de persoane urmăreau aventurile concurenților în Africa de Sud. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, show-ul a înregistrat rezultate de peste trei ori mai mari decât ale televiziunii situate pe locul doi: 18.4 puncte de rating și 38.2% share, în timp ce locul doi a reușit să obțină 5.1 rating și 10.6% share. Și pe segmentul publicului din mediul urban show-ul s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului, înregistrând 14.0 puncte de rating și 25.1% share, în timp ce locul doi a obținut un rating mediu de 8.2 puncte și 14.8% cotă de piață. ”Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost lider absolut de audiență” și la nivel național, obținând 13.7 puncte de rating și un share de 24.3%, față de locul doi care a înregistrat un rating de 8.2 și 14.5% share.

Cum s-au cunoscut concurenții

Înainte să intre în junglă și să fie complet izolați de luxul cu care sunt obișnuiți, concurenții au cinat împreună și au savurat o masă îmbelșugată cu delicatese specifice.După ce și-a văzut colegii, Andreea Moldovan a spus: Plec de la ideea că nu cunosc pe nimeni și abia aștept să ne descoperim în cele mai îngrozitoare momente din viețile noastre, pe care sper să le acceptăm cu zâmbetul pe buze. Dacă rămâne Pacha Man mult în concurs, încep să vorbesc în rime, pentru că mă ține!

La cină, unii dintre concurenți au fost foarte precauți, crezând că au fost pregătite surprize neplăcute, chiar înainte de a intra în junglă. O pană de curent în hotel i-a făcut pe toți să își imagineze că vor găsi șerpi sub masă și paranoia a pus stăpânire pe ei: Credeți că ne vor

Două echipe, două moduri de a ajunge în tabără

Celebritățile au fost împărțite în două grupuri, care au trecut prin experiențe extreme pentru a ajunge în tabără: un traseu complicat prin junglă și Big Swing, o săritură de pe Dorian Popa nu a uitat bunele maniere nici în jungla africană, oferindu-se să îi care Andreei Moldovan bagajul special pregătit și verificat de rangerii militari, aceasta suferind de afecțiuni la coloana vertebrală. Dacă el a vrut să arate ce Gigi Duru’ e el și să care două bagaje, o să i-l dau și eu pe al meu!, a comentat Elena Lasconi.

 În grupul care a trebuit să facă Big Swing, Gina Pistol și Luminița Nicolescu au fost singurele curajoase și au sărit, în timp ce Cătălin Moroșanu și Pacha Man nu au avut curaj.Încă din prima zi, celebritățile au avut câteva momente de discuții în contradictoriu. Andreea Moldovan și Elena Lasconi au avut un schimb de replici mai dure: Andreea, dacă nu-ți convine, vorbim pe rând. Ești ironică!

Provocarea junglei – Răsfăț și indignare

Dorian a fost cel care a trecut prin prima probă zilnică, ”Provocarea junglei”. Pentru că a avut un drum greu prin junglă și câteva zile obositoare pe drumul către Africa de Sud, echipa de producție i-a pregătit un tratament de SPA special: cu gândaci, scorpioni, crocodili, șobolani Dorian a reușit să strângă pentru întreaga echipă 4 stele, care reprezintă 4 porții de mâncare pentru toți cei 10 concurenții aflați în tabără.În tabără sunt acum 10 celebrități, însă surprizele nu s-au terminat aici! În emisiunea de astăzi, Dorian Popa va trece din nou prin ”Provocarea junglei”, în urma voturilor publicului. Proba de astăzi, numită ”Dezastru la sol”, i-a pregătit lui Dorian o nouă întâlnire cu șobolani, șerpi, iar acesta va trebui să reziste unor mirosuri îngrozitoare!

 

Citeste si

Leave a Comment