Prima pagină » Cum sa ai un machiaj perfect in noaptea de Revelion!

Cum sa ai un machiaj perfect in noaptea de Revelion!

by Mirela Dinica
0 comment

Trecerea dintre ani este un eveniment important in viața noastră, de aceea trebuie sa fim atente si la tendințele in machiaj pentru a străluci, nu doar la stilul vestimentar ales. Pentru a afla ce trebuie sa facem pentru a fi stralucitoare precum un diamant de Revelion am apelat la sfaturile make-up artistului Elena Ciftci, care ne-a dezvaluit din tainele machiajului festiv.

“Machiajul festiv poate fi adaptat în funcție de tematica petrecerii, de vestimentație, dar mai ales de trăsăturile noastre. Pentru noaptea dintre ani se poate opta între machiaje intense și spectaculoase precum un machiaj cu glitter, un smokey eyes stilizat cu pigmenți și un machiaj simplu, dar de efect cu accentul pe buze în nuanțe de roșu, burgundy, marsala. De asemenea,  pentru a da un efect mai dramatic machiajului poți opta pentru o conturare a feței mai accentuată. Machiajul trebuie sa fie discret și bine structurat pentru a pune în evidență orice tip de față” a spus Elena.

Pentru ochii verzi, cum ii are Miki Ex Kapital, putem alege nuanțe de auriu si bronz pentru a avea un look strălucitor si spectaculos, completând cu o linie de eyeliner la baza genelor superioare.

“Putem combina nuanțele pentru a pune în evidență orice culoare a ochilor, dar dacă nu vrem sa optăm pentru un machiaj puternic în seara dintre ani putem pune accentul pe iluminarea feței , pe buze, completat de clasicul cat eye. Dacă ți-ai propus să fi strălucitoare într-una dintre aceste seri special, dar dorești un machiaj al ochilor full glitter îți poți realiza un smokey eyes în nuanțe calde, cărămiziu, maro roșcat sau cenușiu si poți pune un accent de glitter pe pleoapa inferioară. În final, îți urez o seară cât mai spectaculoasă și un look cât mai bine ales pentru a arăta perfect” a conchis make-up artistul.

Citeste si

Leave a Comment