Prima pagină » Cum stim daca ne-am gasit jumatatea?

Cum stim daca ne-am gasit jumatatea?

by Ingrid Cosma
0 comment

Ce le spui celor care cauta un partener de viata? Ce norocos esti ca esti singur! Tu cu patul tau… tu cu baia ta.. tu cu papucii tai de casa… tu cu tricoul decolorat fara fata si fara sa nimeresti  dosul… ce mai, tu singur!

Altceva spune ego-ul tau, care alearga disperat sa umple golul din tine. In mod normal, nu ar trebui sa alergi sa-ti satisfaci ego-ul doar pentru ca esti singur. Ar trebui sa ai prioritatile din interiorul tau in ordine si apoi sa cauti sa-ti umpli golul de langa tine dupa care tanjesti cu atata frenezie. Trebuie gasit momentul cand tu esti gata sa-l primesti pe acesta fara mare efort, iar cel care te va implini va veni singur si il vei recunoaste dupa pacea si linistea ce-ti vor cuprinde universul. Ego-ul tau va fi luat prin surprindere si se va retrage cu lista interminabila cu care alergi dupa el in cautarea celui care iti va fi partenerul perfect. In locul lui va veni fix bucata de puzzle care iti lipseste. Va fi bucatica care se va lipi de tine fara sa prinzi de veste si de care vei observa ca nu te mai dezlipesti. Vei realiza ca toata alergatura ta a fost in zadar si in cu totul alta directie decat cea  din care a venit plinul.

Bucura-te din tot sufletul de moment si nu incerca sa-i cauti cusur! In prezent e jumatatea ce ti-a umplut vidul si viata si incearca sa traiesti constient fiind de ceea ce ai langa tine.  Clipa e mai importanta decat ce va fi maine si  maine s-ar putea sa gandeasca doi… deci va fi mai usor de privit in viitor.

Citeste si

Leave a Comment