Prima pagină » Cupa „Cornel Dinu” revine în forță

Cupa „Cornel Dinu” revine în forță

by Mirela Dinica
0 comment
Competiția de fotbal amator dedicată angajaților companiilor din țară a ajuns la cea de-a treia ediție. Formațiile companiilor se vor întrece timp de 3 luni pe terenuri sintetice, beneficiind de cele mai bune condiții, mai ales că partidele sunt oficiate de arbitri delegați de către FRF.
 
Dacă la prima editie au fost înscrise 24 de echipe, iar la cea de-a doua, 32, organizatorii și-au propus ca începând de la cea de-a 3-a editie numărul echipelor să crească la 40 sau chiar 48. Turneul se va disputa pe terenurile sintetice din Herăstrău, iar Cornel Dinu va monitoriza, ca și până acum, desfășurarea competiției ce-i poartă numele. Totodată, la meciuri vor mai asista, în funcție de programul echipei, și jucători ai clubului din Ștefan cel Mare. Se dorește a se organiza din nou un meci demonstrativ între foste glorii din fotbalul românesc. 
„Sunt mândru de această competiție care mă face să retrăiesc momente frumoase din viața mea. A vedea oameni de toate vârstele jucând fotbal este una dintre bucuriile mele cele mai însemnate” – Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo.

Citeste si

Leave a Comment