Prima pagină » Dan de la Fly Project in vizita la Palatul Buckingham

Dan de la Fly Project in vizita la Palatul Buckingham

by Mirela Dinica
0 comment

Pentru ca luna ianuarie este luna de vacanta a tuturor artistilor, dupa o perioada extrem de agitata, Dan Denes de la trupa Fly Project a ales Londra pentru cateva zile de relaxare impreuna cu iubita lui.

Aflati pentru prima data la Londra, Dan si iubita lui au decis sa stea exact in centrul orasului, pentru a le fi usor sa se bucure de toate punctele de atractie. Desi sunt cunoscute bancurile despre vremea ploioasa de acolo, cei doi au avut o vacanta cu vreme frumoasa, cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada si fara pic de ploaie. „Am auzit de la prietenii nostri ca este un oras foarte frumos, asa ca ne-am hotarat sa-l alegem pentru prima parte a vacantei noastre. Am vizitat tot ce se poate vizita, Palatul Buckingham a fost primul pe lista, am continuat cu Big Ben-ul, Muzeul Madame Tussauds, London Bridge si London Eye – de unde se vede tot orasul de sus. Bineinteles ca nu am scapat J, am facut si putin shopping si ne-am plimbat foarte mult” a spus Dan.

Deoarece vacanta nu s-a terminat, Dan se gandeste sa mai viziteze un oras european pentru cateva zile, alaturi de iubita lui si cativa prieteni.

Citeste si

Leave a Comment