Prima pagină » Dana Rogoz a nascut un baietel de nota 10!

Dana Rogoz a nascut un baietel de nota 10!

by Mirela Dinica
0 comment

In aceasta seara, Dana Rogoz a dat nastere unui baietel perfect sanatos, asistata de dr. Dorina Codreanu, la spitalul Baneasa. Vedeta ProTv International a nascut prin cezariana, iar cel mic, care va purta numele Vlad Luca, a venit pe lume pe data de 1 martie, la ora 20:00, cantarind 2,980 kilograme si avand 48 centimeri.

Dana a primit astfel cel mai frumos cadou de Martisor, mai ales ca micutul a primit nota 10 la scorul Apgar. El a luat toata familia prin surprindere, pentru ca Dana s-a dus pentru un control si medicii i-au spus ca o vor opri la spital si ca va naste. Alaturi de Dana s-au aflat sotul ei, Radu, mama si tatal ei si desi evenimentul a fost neasteptat au ajuns foarte repede si fratii ei, dar si Adela Popescu.

Reteaua privata de sanatate Regina Maria este singurul furnizor de servicii medicale din Romania cu banca proprie de celule stem, astfel ca cei doi fericiti parinti au optat ca baietelul lor sa beneficieze la nastere de recoltare de celule stem, atat din sangele cat si din tesutul cordonului ombilical.    

Citeste si

Leave a Comment