Home VEDETEEVENIMENT Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit după 8 ani | FOTO

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit după 8 ani | FOTO

by Mirela Dinica
0 comment

Intr-o rochie superba, intr-un decor de poveste, inconjurata numai de prieteni apropiati, dar mai ales, mai fericita ca niciodata, Dana Rogoz a trait visul unei nopti de vara.

Dana Rogoz si Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogosoaia, iar nunta lor a fost exact asa cum si-au dorit. “Sint foarte fericita!, a exclamat emotionata mireasa chiar la inceputul serii. Totul este exact asa cum am visat, exact asa cum mi-am imaginat ca o sa fie la nunta mea! Sunt foarte fericita!”.

Dana si Radu si-au pus tot sufletul in organizarea acestei petreceri, iar fiecare amanunt la care s-au gindit i-a facut pe invitati sa se simta personaje intr-un cadru mirific, de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajiste imensa a fost insufletit de colivii si becuri colorate, felinare si ghirlande, precum si rinduri intregi de ghivece cu flori de cimp pe care invitatii le-au primit in dar din partea mirilor, ca amintire. Multe dintre decoratiuni au fost confectionate de Dana insasi care a tinut ca totul sa fie cit mai personalizat posibil. Culorile serii au fost verde deschis, lila lavanda si ivoire.  Totul in jur a lasat impresia de vis, de reverie si delicatete, iar melodiile care au rasunat pe pajistea de la Palatul Mogosoaia au fost alese dupa placul invitatilor.

Rochita purtata de Dana in ziua nuntii sale a fost o creatie Parlor by Veronica Zaharia si a fost potrivita atit cu personalitatea si sufletul Danei, dar si cu locul si atmosfera de la nunta ei. Buchetul a fost la fel de simplu si frumos, iar in par Dana a purtat, asa cum a promis, o mica bijuterie vintage.

Adela Popescu si Laura Cosoi, impreuna cu alte trei prietene foarte bune ale Danei au fost cele cinci domnisoare de onoare care i-au fost alaturi Danei in aceasta zi minunata si care au imbracat la rindul lor rochii diafane, in culoarea lavandei. Pe cap, au avut impletite coronite din floare de musetel.

“Visul unei nopti de vara” s-a implinit aseara pentru Dana si Radu care si-au facut aparitia la cortul alb la “bordul” unei biciclete rosii, cu doua locuri, la care au pedalat atit mirele, cit si mireasa. Prezenta lor a fost primita cu strigate de bucurie si aplauze.

Mirii au deschis seara imbratisati si fericiti, pe acordurile unei melodii cu insemnatate pentru ei. Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicai Dana Rogoz cu cel al Magicianului Marian Ralea care au renascut pentru citeva minute si s-au lasat cuprinsi de emotiile trecutului. “Eu pot, eu sint Magician!”, melodia pe care generatii intregi de copii au fredonat-o in copilaria lor a adus cu ea o parte din nostalgia, bucuria si inocenta acelor vremuri.

De la aceasta frumoasa petrecere nu au lipsit Andreea Esca si Alexandre Eram, Cabral si Andreea Iback, Adela Popescu si Radu Valcan, Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vintur, Razvan Fodor, Pavel Bartos, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadar, prietenii cei mai apropiati si familiile celor doi miri. Acestia au cintat, au dansat si s-au bucurat impreuna pina dimineata.

Citeste si

Leave a Comment