Prima pagină » „Dance Planet” te invata sa dansezi

„Dance Planet” te invata sa dansezi

by Raport Monden
0 comment

Castiga unul din cele 5 abonamente oferite de „Dance Planet” si invata sa dansezi

„Dance Planet” impreuna cu Raportmonden.ro te pregateste pentru vara ce vine! Inscrie-te in concurs si poti castiga unul din cele cinci abonamente valabile o luna de zile luna oferite de „Dance Planet” si Raportmonden.ro.

.

Introducere in „spatiul” Dance Planet:

.
„Planeta Dansului” situata in Drumul Taberei, dispune de sali spatioase, moderne si utilate de sport si dans.  Se adreseaza persoanelor intre 4 si 60 de ani care isi doresc sa isi dezvolte corpul intr-un mod armonios, sa fie tonici, sa zambeasca mai des si sa aiba un stil de viata sanatos.

.

Ce aduce nou?
.

Pachete speciale pentru cei care isi doresc sa faca sport in familie. Parintii care sunt prea ocupati sa mearga la sala atunci cand si copilul merge la Dans, Balet sau Street Dance, Dans Sportiv sau Zumba, pot face acum in paralel Pilates, Aerobic, Tae-Bo, Rebound, Stretching sau chiar un masaj. Cursurile de Dans Mix, Balet si Batuka sunt tinute de „Bebelusa” Oana Ionita.
.

„Bebelusa” Oana te asteapta la „Dance Planet”, situata in Cartier Brancusi (ANL), intrare din Valea Oltului, Str. Valea Doftanei, Nr. 113, Et. 4, Sector 6, Bucuresti, pentru a te initia in tainele dansului.

.

REGULAMENT:

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa intri pe paginile de Facebook ale Raport Monden si Dance Planet si sa le dai LIKE.
.
2. Trebuie sa dai SHARE pozei de mai sus care se afla pe pagina de Facebook a Raport Monden.
.
3. Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.
 .
Extragerea castigatorilor se va face cu ajutorul unui program Random dintre cei care au indeplinit toate conditiile! Perioada de desfasurare a concursului este pana la data de 24 februarie 2013.

Citeste si

Leave a Comment