Prima pagină » Daniela Nane, o mamica fericita!

Daniela Nane, o mamica fericita!

by Mirela Dinica
0 comment

Actrita si mama, (sau poate) mama si actrita – iata roluri care ii umplu inima Danielei Nane cu multa primavara si pofta de viata! Dovada e cat se poate de simpla – zambetul luminos de pe chip si emotia din glas atunci cand vorbeste despre fiecare personaj pe care il joaca, fie acasa sau pe scena.

In calitate de mama de baiat, Daniela Nane este o rasfatata. Codrin, fiul ei de aproape 14 ani, o surprinde cu fel si fel de surprize care ii fac sufletul sa infloreasca de fericire. Una dintre cele mai proaspete bucurii puse la cale de Codrin este cadoul oferit de ziua ei, un parfum cu iz de prajitura.

Da, da, se pare ca istetul Codrin a intrat intr-un magazin cu produse 100% naturale si a luat la analizat toate parfumurile de pe raft. Si ce aroma mai potrivita putea sa aleaga pentru mama sa daca nu cea de vanilie si caramel? Impresionata si totodata amuzata, Daniela Nane recunoaste: „Miros ca o prajitura, dar ce sa fac? Ma dau cu el, ca e de la copil! Mi se spune «Doamna cu vanilia»”.

Cu siguranta, urmeaza noi surprize, doar se apropie 8 Martie! Daniela inca nu stie ce i se pregateste, insa banuieste ca va fi ceva la fel de coplesitor, de vreme ce Codrin mustaceste cand aduce vorba despre sarbatoarea dedicata femeilor si, in special mamelor, de pe intreaga planeta.

Daniela Nane e fericita cand isi vede puiul crescand armonios, cu note mari la scoala, cu prieteni mereu in preajma, cu pasiuni sanatoase si ambitie de om mare. Codrin face parte din echipa de scrima de la Dinamo si e bucuros cand isi face mama mandra de rezultatele lui.

Si mai incantator este faptul ca insusi Codrin se arata mandru de mama lui. Drept urmare, a „solicitat” bilete la spectacolul Danielei din 6 martie, pe care vrea sa-l vizioneze alaturi de mai multi colegi si colege. Cate bilete? Pai, „vreo suta”, a zis! In saptamana „Scoala Altfel”, Daniela Nane va juca in „O noapte furtunoasa„, iar copiii studiaza Caragiale la orele de limba romana si vor fi incantati sa-i vada in savuroasa montare pe Magda Catone, Doru Ana, Mircea Rusu, Vlad Logigan, Andrei Mateiu, Vlad Corbeanu si, evident, pe „mama lui Codrin”.

Citeste si

Leave a Comment