Home ACTUALITATE Danny D a lansat un nou single

Danny D a lansat un nou single

by Mirela Dinica
0 comment

Puștiul de 16 ani, care a apărut în “Pariu cu viața”  revine cu o piesă în română,  care se numește “Lâgă tine” și este produsă de băieții de la Inventive Sound. Danny D a declarat că a scris versurile într-o perioadă mai dificilă din viața lui.

“Am scris melodia la începutul anului, prin ianuarie, dar am așteptat momentul potrivit să o lansez. Aceasta piesă e, pot să zic așa, oglinda sufletului meu, pentru că am scris-o întro perioada mai grea din viața mea și știți cum suntem noi adolescenți, trăim totul la o intensitate mult mai mare decât ceilalți. În melodie vorbesc despre o iubire complicată dar în același timp, iubirea perfectă și la care nu visam, încerc să exprim dorul față de persoana iubită cu ajutorul sentimentelor precum dorința sau iubirea dusă la cote maxime. Versurile sunt făcute de mine în totalitate iar melodia este compusă de cei de la Inventive Sound”. La început melodie era concepută pentru o colaborare cu un deejay din Polonia, dar s-a renunațt la idee și Danny D spune că “am revenit la Inventivi mei cu care colaborez de ceva vreme”, spune el.

Tot el mai spune că “în melodie se poate regăsi oricine, de la adolescenți la adulți și de la persoane puternice la persoane extra sensibile. Ma gândesc și la un videoclip la această melodie și sper să îl fac curând, ideea e una surprinzător de plăcută, deja am avut o discuție cu regizorul Zsolt Csiki cu care îmi doresc să lucrez pentru acest clip”.

Danny D vrea ca această melodie să prindă bine la public și își dorește “să le mulțumesc tuturor celor care mă susțin în tot ceea ce fac și vreau să vă spun că vă așteaptă încă o surpriză mare din partea mea și a celor de la Inventive Sound împreună cu un artist fresh, Andrada Lane. Mai multe veți afla curând”.

http://www.youtube.com/watch?v=F928j_TfsSY&feature=g-all-u

Citeste si

Leave a Comment