Prima pagină » David Zepeda și Angelique Boyer în telenovela “Abisul pasiunii”

David Zepeda și Angelique Boyer în telenovela “Abisul pasiunii”

by Mirela Dinica
2 comments

David Zepeda si Angelique Boyer vin Acasa, din 27 august, de la ora 20.30, intr-o noua poveste de dragoste captivanta “Abisul pasiunii” (“Abismo de pasion”) plina de iubire, intrigi si situatii inedite.

Telenovela “Abisul pasiunii” aduce o poveste de dragoste speciala, presarata de iubiri nemarginite, destine ravasite de intrigi si secrete dezgropate peste ani. “Abisul pasiunii” este istoria unei tinere pe nume Elisa (Angelique Boyer) care se indragosteste de Damián (David Zepeda), insa iubirea lor este umbrita de rautatile celor din jur si de asemenea de dragostea obsesiva pe care Gael Arango (Mark Tacher) i-o poarta Elisei.

Protagonistul telenovelei, David Zepeda se intoarce Acasa, dupa ce a castigat milioane de fani gratie rolurilor din “Predestinati” si “Forta destinului”. De data aceasta, el este partenerul frumoasei actrite Angelique Boyer. David Zepeda il interpreteaza pe Damián Arango, cel mai bun prieten al lui Gael. Inca din copilarie, Damián este foarte apropiat de Elisa, insa mama sa nu este  de acord cu prietenia lor si il trimite la studii in strainatate. Cu toate acestea, peste ani, aceste sentimente se transforma intr-o iubire profunda pentru care este dispus sa lupte impotriva mamei sale si a celui mai bun prieten.

Protagonista telenovelei, Angelique Boyer interpreteaza personajul Elisei, o tanara extrem de frumoasa si blanda care este terorizata de tatal si matusa sa. Aceasta traieste o superba poveste de dragoste alaturi de Damián, insa fericirea lor este ravasita de obsesia pe care Gael Arango (Mark Tacher) o are pentru ea. Actrita planuieste o reintoarcere in teatru: “Ma gandesc foarte serios sa fac teatru si voi profita de aceasta perioada pentru a fi mai aproape de public si pentru a le multumi fanilor mei pentru tot sprijinul acordat”, marturiseste Angelique. Mark Tacher este Gael Arango in telenovela “Abisul pasiunii”, cel mai bun prieten al lui Damián. El se ataseaza extrem de mult de Elisa, inca din perioada copilariei, iar sentimentele devin din ce in ce mai puternice odata cu trecerea timpului. El se va transforma in rivalul lui Damián si va incepe o lupta apriga pentru dragostea acesteia. Distributia telenovelei este completata de actori renumiti precum César Évora, Sergio Mayer, Blanca Guerra, Livia Brito.

 

Citeste si

2 comments

ALEXANDRA 18 martie 2013 - 9:47 AM

ESTE FOARTE FRUMOASA
IMI PLACE

Reply
alexandra 15 mai 2013 - 8:59 AM

sunteti foarte frumosi impreuna
imi place mult
cei mai frumosi artisti

Reply

Leave a Comment