Home VEDETEMONDEN De Halloween, Jojo a devenit cea mai sexy vrăjitoare

De Halloween, Jojo a devenit cea mai sexy vrăjitoare

by Mirela Dinica
0 comment

Jurata de la “Dansează printre stele” şi actriţa din Serviciu Român de Comedie, Jojo – Cătălina Grama, nu era deloc fan al sărbătorilor împumutate de la alte popoare.

Însă de la naşterea fiului ei, Achim, frumoasa vedetă a început să-şi schimbe părerea: “Mi se pare foarte important ca cei mici să creadă în magie. În plus, îl văd pe Mossu cât de tare se bucură atunci când se costumează, când decorăm împreună casa. Desigur, nu respectam exact tradiţia americană şi nu mergem cu <trick or treat>, însă ne bucuram amândoi de o zi amuzantă. Anul acesta, fiul meu mi-a spus că vrea să fie pirat. Am mers cu el la cumpărături, şi-a ales costumul preferat si l-a îmbrăcat încă de dimineaţă”, spune ea.

La rândul ei, Jojo s-a costumat de acest Halloween în “cel mai traditional” costum, cel de vrăjitoare. “Tot la sugestia lui Achim am devenit o vrăjitoare. Am căutat prin dressing ceva să se potrivească şi am asortat un machiaj adecvat. Am şi <recuzită> după cum se vede din imagini”, încheie vedeta. Pe Jojo- Cătălina Grama o puteti vedea în juriul spectaculosului show “Dansează printre stele”, dar şi în Serviciul Român de Comedie- Fun Factory”, unde dă viaţă unor personaje spumoase.

Citeste si

Leave a Comment