Prima pagină » De Sanziene designerii romani au adus omagiu iei la Lady’s Golf & Fashion Day

De Sanziene designerii romani au adus omagiu iei la Lady’s Golf & Fashion Day

by Mirela Dinica
0 comment

Breaza  a sărbătorit de Sânziene, Ziua Iei,  această minunată piesă vestimentară care a devenit un simbol al spiritului autentic românesc printr-o prezentare de moda inedita. In acest an la prima editie a evenimentului Lady’s Golf & Fashion Day, ia românească si-a revendicat universalismul îmbinându-se cu “sportul nobililor”, golful, şi cu liniile moderne ale modei.

Elementul comun, eleganţa! Sase din cei mai cunoscuţi designeri de modă si-au prezentat colecţiile în frumoasa ambianţă oferită de Clubul de Golf ”Lac de Verde” din Breaza. Participanţii au avut la dispoziţie şi o fabuloasă expoziţie de ii autentice cu vanzare de unde si-au putut achizitiona ii cusute manual la preturi promotionale.

13490615_536483926554277_4970178538603558130_o

Practic, invitatii si participantii au avut parte la Ziua iei de o dupa amiaza de vineri cu lectii de golf asistati de instructori profesionisti, intr-un cadru natural de exceptie combinat cu prezentari de moda  – Rita Muresan cu colectia Magic, Anda Manescu cu o colectie de ii, Anne s Bridal, All Boutique, Stefania Borodi cu colectia Sunflowers si Ramona Simion Design). Evenimentul Lady’s Golf & Fashion Day a avut loc la Clubul de Golf Lac de Verde (www.lacdeverde.ro) si a fost organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova si atelierul de creatie Victorion Luxury Fashion.
Fiind ziua iei, ziua in care ne sarbatorim vechimea, stramosii si mostenirea lasata de ei, ia a fost vedeta zilei, ii autentice cu modele care spun povesti. Ii care se potrivesc sufletului celei care o poarta, iar invitatii si-au putut achizitiona ii la cele mai mici preturi.

13502114_536483866554283_3400472043858978706_n

“Lac de Verde, primul teren privat de golf din Romania,  a fost  inaugurat in anul 2000, cu o investitie initiala de 10 milioane de euro iar in anul 2013 a fost preluat de catre un grup de investitori chinezi. Resortul se intinde pe o suprafata de 24 de hectare, include un teren de golf de 9 gauri; 3 corpuri de cazare, cu o capacitate de 85 de locuri; indoor golf; driving range; 2 sali de conferinta; Grand Ballroom; restaurant; spa; activitati de sport & leisure (paintball, tiroliana, golf team building; tir cu arcul; piscina exterioara;). Gazduim anual importante campionate de golf, nunti de neuitat, teambuilding uri corporatii nationale si internationale, tabere de copii, tabere detox, concerte in aer liber” a declarat Alexandra Popescu, marketing Golf Manager. 

Citeste si

Leave a Comment