Prima pagină » Decalogul vestimentației unui om de afaceri conceput de Ciucu

Decalogul vestimentației unui om de afaceri conceput de Ciucu

by Mirela Dinica
0 comment

Alexandru Ciucu, celebrul designer de costume masculine Premium, dezvăluie cele zece reguli pe care orice om de afaceri trebuie să le respecte în privința hainelor pe care le poartă la birou.

Alexandru Ciucu este renumit atât pentru colecțiile sale excepționale de costume și accesorii masculine business sau de ceremonie, cât și pentru faptul că este un fin cunoscător al codului vestimentar masculin. Colecția sa de business “L’Homme. Roi 2012” a fost prezentată și la Monte Carlo, într-un show de modă individual desfășurat la Hotel de Paris și a fost rapid reperată de oamenii de afaceri locali, care i-au devenit și clienți fideli. Alexandru Ciucu a conceput Decalogul vestimentar al oamenilor de afaceri, mai exact zece porunci de la care este bine să nu ne abatem atunci când vrem să fim corecți și eleganți la locul de muncă.

1. Nu purta haine mai mari sau mai mici decât masura ta!

2. Nu copia stilul colegilor! Crează-ți un stil propriu! Vei fi mai apreciat astfel!

3. Nu folosi două zile la rând aceeași culoare de cămașă! Colegii pot crede ca porți aceeași cămasă!

4. Dacă nu dispui de un buget considerabil pentru multe costume și cămăși, cheltuie cea mai mare parte din bani pe accesorii de calitate!

5. Nu purta la birou pantofi deteriorați! Este preferabil să ai o pereche de pantofi pe care o porți doar la birou și care să arate mereu bine. Pentru drumul până la birou poți încălța o altă pereche care poate fi chiar sport și, deci, mai confortabilă.

6. Nu le spune colegilor de unde îți cumperi hainele și, mai ales, accesoriile! Este posibil ca unii dintre ei să nu țină cont de porunca nr. 2.

7. Nu te lua mereu după trendurile generale. S-ar putea să nu ți se potrivească o anumită linie! Este mai important să fii armonios îmbrăcat, decât să fii într-un trend care nu te reprezintă!

8. Nu te îmbrăca mai scump sau mai ostentativ decât șeful tău!

9. Consultă-te vestimentar cu colegii despre care se spune că au simț estetic. Vei avea de câștigat iar relația voastră de prietenie se va consolida.

10. Dacă tu ești fashion-istul biroului, ajută-i pe cei care au curajul să te întrebe! Înseamnă mult pentru ei!

Citeste si

Leave a Comment