Prima pagină » Dekadens lansează un nou clip. Ție îți place?

Dekadens lansează un nou clip. Ție îți place?

by Raport Monden
0 comment

Dekadens sărbătorește alături de fani lansarea celui mai nou videoclip, ”Fix Me Up”. Trupa va susține un concert în Club Control pe 25 mai în cadrul căruia va prezenta fanilor pentru prima dată clipul realizat pentru cel mai recent single al sau. În deschiderea concertului Dekadens vor cânta cei de la Fractures.

Videoclipul Fix Me Up a fost filmat într-un decor alb pe parcursul a două zile, la începutul lunii martie, pe o vreme ce te ducea cu gândul mai degrabă la primele zile din ianuarie. Regia și producția este semnată de Radu Tudoroiu, iar filmările s-au desfășurat în satul Roata de Jos, județul Giurgiu, într-un camp pe care echipa l-a închiriat de la un sătean. Ideea de la care s-a pornit a fost una centrată în jurul solistei, Andreea Lupescu: o cameră plină cu păpuși, construită în mijlocul câmpului, mesajul fiind acela că poți evada oricând de oriunde, nu există limite reale, ci doar autoinduse – până la urmă, noi toți suntem niște papuși care trebuie reparate.

Despre cum s-a născut piesa „Fix Me Up”, Andreea scrie pe blogul trupei: “Am intrat la duș și am început să fredonez ceva care apoi s-a transformat în altceva, și a ajuns: ”Fix me up, now i don’t wanna find a place to go, oh i don’t know..but..”. Mi se întâmplă frecvent să cânt în timp ce fac duș, și unele melodii mi se par geniale, numai că le uit până ies din baie. De data aceasta am simțit că e ceva BIG, așa că am ieșit din duș cu săpun pe mine, am luat mobilul și am înregistrat repede”.

Citeste si

Leave a Comment