Home VEDETENULITATI Delia Antal și-a stilizat sprancenele ca Victoria Beckham

Delia Antal și-a stilizat sprancenele ca Victoria Beckham

by Mirela Dinica
0 comment

Ajunsă la Los Angeles, Delia Antal nu a ratat o vizită în salonul Anastasiei Soare din Beverly Hills, acolo unde numeroase vedete precum, Victoria și David Beckham, Oprah, Penelope Cruz, Paris Hilton, Cindy Crawford, și chiar Michelle Obama preferă să-și stilizeze sprâncenele.

Anastasia Soare este celebră în SUA pentru tehnica folosită în arcuirea sprâncenelor, așa că actrița și regizoarea filmului “D’ora” și-a dorit să se mândrească la Londra cu o nouă înfățisare și s-a dat pe mâna “Reginei Sprâncenelor”. “După ce am ajuns în L.A. mi-am dorit să merg s-o cunosc personal pe Anastasia Soare. Am mers la salonul ei de frumusețe din Beverly Hills, mi-a făcut spraâncenele și sunt foarte mulțumită! Doar cu sprancenele făcute parcă sunt o alta persoană, mai expresivă, contează foarte mult cum dau pe cameră”, spune Delia Antal, încântată de faptul că a trecut pragul salonului Anastasiei Soare.
Multumită de rezultatul final, Delia a invitat-o pe Anastasia Soare la cină, unde au avut ocazia să se cunoască mai bine. “Am avut ocazia să mă împrietenesc cu Anastasia. E o tipa super și îi apreciez munca și reușitele pe meleagurile străine, este o româncă pe care o putem lua drept exemplu!”, a mai adaugat Delia Antal, care a devenit de-acum încolo clienta Anastasiei Soare.

Citeste si

Leave a Comment