Prima pagină » Delia va face show Media Music Awards 2013

Delia va face show Media Music Awards 2013

by Predescu Cristina
0 comment
Media Music Awards 2013, cea mai importanta decernare de premii a anului, este gata de start. In luna septembrie, pe cele trei mari scene din Piata Mare a Sibiului, vor urca cei mai de succes artisti ai prezentului, care vor canta si vor fi premiati pe merit in functie de difuzarile radio-Tv-online.
 
Dupa prima serie de artisti confirmati sa urce, Delia se bucura sa se alature altor solisti precum Andra, Loredana, Deepcentral si legendarii Holograf. Delia a declarat ca pregateste un moment special, un mash-up intre piese vechi si noi si, daca termina repetitiile pana atunci, va veni pentru prima oara cu un show cu band live 100%.
 
Delia este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania. A devenit cunoscuta in perioada 1999 – 2003 in proiectul N&D ce a marcat numeroase hituri. A lansat doua albume solo iar in ultimii a inovat industria muzicala cu videoclipuri regizate de ea si piese pe care le-a lucrat singura, fiind de parere ca „un muzician cu scoala ar trebui sa stie sa isi produca singur melodiile”.
 
Pe 19 septembrie 2013, Media Music Awards va invalui Piata Mare din Sibiu intr-un show cum nu s-a mai vazut, detaliile si surprizele urmand a fi descoperite in urmatoarele doua luni de organizatori.
 
Biletele pentru Media Music Awards, cea mai mare gala de decernare de premii muzicale din Romania, s-au pus deja in vanzare. Cei care isi doresc sa ia parte la marele eveniment, au acum ocazia sa achizitioneze biletele online sau din mai multe locatii din tara. Biletele au pretul promotional de 20 de lei si pot fi procurate online din reteaua Myticket.ro si Eventim.ro, precum si din magazinele Orange Shop, Domo si Germanos. In ziua evenimentului, pretul va fi de 30 de lei.
 
Pentru prima data, participantii vor canta atat pentru cei peste 30.000 de spectatori din Sibiu, cat si pentru milioane de telespectatori din 15 tari, gala va fi transmisa peste hotare, asigurand astfel o expunere mediatica deosebita.
 

Citeste si

Leave a Comment