Prima pagină » Deputatul Ciprian Şerban, mesaj pentru Ilan Laufer: “Avem nevoie de oameni ca tine, vizionari care îndrăznesc să creadă în România”

Deputatul Ciprian Şerban, mesaj pentru Ilan Laufer: “Avem nevoie de oameni ca tine, vizionari care îndrăznesc să creadă în România”

by Mirela Dinica
0 comment

Deputatul PSD Ciprian Şerban i-a transmis un mesaj emotionant fostului ministru Ilan Laufer, sef al Departamentului PSD pentru Mediul de Afaceri, stabilit acum in statele Unite ale Americii, care vineri a împlinit 36 de ani.

”Mereu alături de prieteni.

La multi ani, Ilan!

Felicitări pentru realizările frumoase de până acum și te așteptăm cu noi idei cel puțin la fel de inovatoare, îndrăznețe și inedite pe care să le pui în practică. Avem nevoie de oameni dedicați ca tine, vizionari care îndrăznesc să creadă în România. Mă bucură fiecare proiect finalizat împreună prin care reușim să aducem valoare adăugată în viața celor care cred în noi”, i-a transmis un mesaj deputatul Ciprian Seban din tara lui Ilan Laufer pe un site de socializare.

Fostul ministru, Ilan Laufer, s-a decis anul trecut sa se stabileasca in Statele Unite, la Miami, de unde coordoneaza actiunile si programul Smart Start SUA. Ilan Laufer este insotiti de sotia sa, Alina Laufer, fosta prezentatoare Kanal D, cei doi avand acum o viata linistita in SUA, departe de ochii curiosilor.

Citeste si

Leave a Comment