Prima pagină » Deschide fereastra catre Malta, la Targul de Turism al Romaniei!

Deschide fereastra catre Malta, la Targul de Turism al Romaniei!

by Mirela Dinica
0 comment

Daca e februarie, e Targul de Turism al Romaniei (TTR), asa ca standul Malta Travel va asteapta  in  Pavilionul C1, din incinta Romexpo, cu pofta de vacante! Deschidem editia de primavara a targului, joi, 16 februarie 2017, la ora 12.00, cu atmosfera de vis, sampanie, muzica si pachete irezistibile.

In acest an, Malta Travel mizeaza pe DISTRACTIE, dar si pe ROMANTISM, asa cafiecare saptamana de vacanta in Insula de Miere va sta sub semnul unui festival, al unei parade a cavalerilor maltezi sau al unei sarbatori de strada cu focuri de artificii spectaculoase. Iar Malta se poate mandri cu cel mai tentant amestec de evenimente locale si internationale de divertisment, asa ca, indiferent de zona lor de interes, turistii pot fi siguri ca vor gasi in Malta activitati care ii vor incanta.
”Turistii isi vor putea alege perioada de vacanta in functie de calendarul evenimentelor din Malta, insa, la fel de bine, pot afla de la noi ce evenimente au loc in perioada pe care au ales sa o petreaca in Insula de Miere. Si chiar vor avea de unde alege, pentru ca, in acest an, in Malta, sunt programate spectacole cu vedete internationale ale muzicii din toata lumea, concerte pe acorduri clasice, festivaluri de jazz sau de muzica, ori sarbatoriale vinului, painii, ciocolatei si chiar carnavaluri. Nu vor lipsi insa nici spectacolele de teatru surprinzatoare, cele de opera sau de dans, iar insulele malteze vor fi gazde pentru tot felul de evenimente sportive internationale”, adeclarat Mark Neville Farrugia, directorul Malta Travel.

Iar daca mai adaugam si faptul ca maltezii sunt printre cei mai calzi oameni din zona Marii Mediterane si sunt mereu gata sa se bucure de viata si sa imparta cu cei din jur distractia si bucuria, e clar ca reusita oricarei vacante in Malta, cu Malta Travel, este asigurata.

Citeste si

Leave a Comment