Home ACTUALITATE Deseuri Covid-19 arse ilegal

Deseuri Covid-19 arse ilegal

by Oprisan Marius Ionut
0 comment

Iata dovada ca in Romania gunoaiele se ard ilegal, fara sa se respecte normele de poluare ale mediului. Daca incineratorul Slatina ar folosi filtre de protectie, fumul ar fi alb sau transparent. Avem aici dovada!

Incineratorul de la Slatina a devenit o adevarata bomba cu ceas, atat pentru locuitorii din zona, cat si pentru ca Romania are deja mai multe avertismente  de la Uniunea Europeana pentru poluarea mediului.  Concret, Incineratorul Slatina arde ilegal deseurile medicale provenite de la spitale linia Covid-19, a caror lista o prezentam mai jos, fara sa respecte normele de protectie a mediului. In imagini se vede cum angajatii invart cu lopata deseurile provenite de la anatomie patologica, medicamente expirate, seringi folosite si alte asemenea dejectii spitalicesti, in conditiile in care aceste deseuri trebuie manevrate cu maxima securitate si depozitate in frigidere speciale pana la ardere.
Va mai spunem doar ca incineratorul Slatina, in curtea caruia este interzis accesul inclusiv pentru comisarii de la Garda de mediu, este patronat, conform surselor noastre, de concubina unui fost procuror, Eugen Iacobescu.
Asa cum v-am promis publicam lista spitalelor care au contract de colectare si ardere a deseurilor medicale cu firma Xtreme Ecoenergy Group  S.R.L., ce detine incineratorul din Slatina:
Spitale care asigura asistenta medicală pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 in faza 1 și faza 2.
•Spitale Faza1
-Dolj: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Victor Babeș “, Craiova
•Spitale faza 2
-Spitalul Municipal “Prof. Dr. Irinel Popescu”, Băilești -Compartimentul de boli infecțioase .
-Spitalul Oresenesc “Așezămintele Brâncovenești”, Dăbuleni-Compartimentul de boli infecțioase.
Spitale de suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți cu virusul SARS-CoV-2:
-Dolj: Spitalul Clinic Municipal Filantropia-locațiile, Sărari, Corneliu-Coposu 
-Spitalul CF Craiova-chirurgie generală 
-Spitalul clinic de Neuropsihiatrie Craiova-neurologie și psihiatrie
-Spitalul Clinic Județean de Urgentă Craiova-pentru pacienti cu infarct miocardic acut,secții cu profil unic in județul Dolj și pacienții gravi care au nevoie de ATI
•Olt:
-Spitalul Municipal Caracal – toate centrele 

Citeste si

Leave a Comment