Prima pagină » Dezlegarea la gura, un deliciu pe limba sexului

Dezlegarea la gura, un deliciu pe limba sexului

by Mirela Dinica
0 comment

Dialogurile „hard” pot coincide cu o experienta intima deosebita. In timp ce faceti dragoste, puterea cuvintelor – in special a celor piperate – creeaza o experienta incitanta, excitanta si savuroasa pentru femei. Este stiut ca urmasele Evei citesc frecvent literatura erotica, preferand-o unei navigari pe site-urile porno sau cumpararii revistelor de gen.

Pentru multe femei este chiar provocator sa auda un barbat debitand vorbe „de stadion”, in timp ce il iubeste cu sarg.  Insa foarte multor Romeo le lipseste pur si simplu acest simt al vorbariei birjaresti in pat, preferand sa-si mormaie in tacere drumul spre victorie. Iata cum poti sa-l reeduci pe un Mutulica sau pe un introvertit, cara isi consuma in sine emotiile, astfel incat sa-l transformi intr-un „Guru oral” sexual.

ABC-ul talk-show-ului erotic

Incurajeaza-l sa spuna ceea ce gandeste in timp ce va iubiti (si roaga-te sa nu isi aduca aminte tocmai atunci de ratele de la masina pe care le  mai are de achitat sau de dilema modelului de gresie din baie). Cand geme, intreaba-l direct: „Ce te-a facut sa gemi?”. Astfel il vei ajuta sa isi articuleze gandurile si, mai ales, senzatiile si sentimentele care il naucesc.

Roaga-l direct sa-ti vorbeasca urat. Cum altfel si-ar putea da seama ca axiomele lui in stil microbistic despre placere te vor duce direct in Rai? In caz ca te refuza cere-i o explicatie. Daca se scuza dand vina pe timiditate sau cum ca i se pare bizar, asigura-l ca pur si simplu doresti sa stii ce gandeste, pentru ca si gandurile lui te zapacesc, nu numai corpul lui innebunitor. Aceasta declaratie ar putea fi o revelatie pentru majoritatea masculilor, iar unora dintre ei, cu putin noroc, s-ar putea sa le pice chiar fisa.

Vorbeste-i tu urat. Nu se stie niciodata, s-ar putea sa prinda gustul din mers. Ai putea incepe prin a-i descrie senzatiile pe care le traiesti simtindu-l in tine, apoi inraieste-te. Socheaza-l putin cu ceva  de genul: evoca-i imaginea de a-l viola pe bancheta din spate a masinii sau spune-i tot ce-ti trece prin cap. Fii vizuala, descrie-i in detaliu tot ce il pune cu botul pe labe.

Suna-l doar ca sa il provoci cu propuneri murdare. Daca te invita la cina, ameninta-l ca-i inchizi telefonul si sugereaza-i sa o dea mai bine pe vorbe murdare. Sau trimite-i un mesaj cu cele mai perverse fantezii sexuale care iti boicoteaza spiritul in favoarea materiei animalice. Insista pana cand iti da o replica pe masura, dar cenzureaza-te daca simti ca sari calul. In orice caz, oricate idei lascive ti-ar veni pe limba, fereste-te neaparat sa-i trimiti mesaje cu obscenitati la serviciu, deoarece risti sa provoci un dezastru.

Fii perseverenta. In fine, dar nu in ultimul rand: fii perseverenta. Totusi, nu il innbuni daca nu gusta cu adevarat astfel de „mizerii” orale, insa nici nu renunta complet. Atinge din cand in cand subiectul, ca doar speranta moare ultima.  

Citeste si

Leave a Comment