Home STIL DE VIATAFRUMUSETE Diana Munteanu scapă de riduri prin îngheț

Diana Munteanu scapă de riduri prin îngheț

by Ingrid Cosma
0 comment

Diana Munteanu e mândră nevoie mare de nașa ei, nimeni alta decât Mihaela Borcea. Decat să se întâlnească prin oraș, la cafea, cele două preferă întâlnirile eficiecte – la salonul Mihaelei, unde Diana nu ratează niciun tratament.

În 2007, Mihaela și Cristi Borcea i-au nășit pe Claudiu Niculescu și pe Diana Munteanu, iar de atunci legătura dintre cele două femei este de nedesfăcut. „Și ea, dar și nașul sunt doi oameni deosebiți pentru noi. Ținem foarte mult la amândoi, sunt într-adevăr niște părinți spirituali”, spune Diana.

“Apelez la Mihaela ori de câte ori am nevoie pentru sfaturi de sănătate și frumusete. Este cel mai bun specialist în acest sens, iar la clinica ei găsesc tot ceea ce am nevoie. Am devenit dependentă de tratamentele de la clina ei. Acum de exemplu fac un tratament facial de crioterapie. Cryodermie este o tehnică specifică crioterapiei, un procedeu utilizat din cele mai vechi timpuri care constă în utilizarea frigului în scopuri terapeutice,si care a fost adaptată cu succes tratamentelor faciale. Este un concept revoluționar, care utilizează frigul natural electronic stabilizat (-5 grade C) având la bază tratarea pielii respectandu-i fiziologia și utilizarea unui agent fizic, frigul.
Frigul natural stabilizat nu are nicio contraindicație devenind astfel partenerul ideal în combaerera ridurilor”, declară Diana Munteanu Niculescu.

Tratament anti ageing de cosmetica faciala  de ultima tehnologie in domeniul beauty Cryodermie

Cryodermie este o tehnica specifica crioterapiei (un procedeu utilizat din cele mai vechi timpuri care consta in utilizarea frigului in scopuri terapeutice),si care a fost adaptata cu succes tratamentelor faciale.
Cryodermia este un concept revolutionar, unic in lume, care utilizeaza frigul natural electronic stabilizat (-5 grade C) avand la baza 3 principii importante: -tratarea pielii respectandu-i fiziologia; -utilizarea unui agent fizic,frigul; -organizarea celei mai bune sinergii intre o hipotermie cutanata perfect controlata si o cosmetologie moderna.
Frigul natural stabilizat nu are nicio contraindicatie devenind astfel partenerul ideal in tratamentele cosmetice.

Cryodermia vizeaza trei actiuni principale:

*Are efect anesteziant-aplicarea frigului provoaca o inhibitie rapida a conductiei nervoase in fibrele senzitive cutanate. In plus provoaca o staticizare a numeroaselor terminatii libere de la nivelul superior al pielii.Cele doua actiuni concomitente creaza o analgie cutanata care apare rapid,ceea ce premite efectuarea unor tratamente care, fara aplicarea frigului, ar fi dureroase.
*Are efect antiinflamator-aplicarea frigului pe o suprafata cutanata provoaca o vasoconstrictie care este urmata de o vasodilatatie creata de un fenomen refex, creandu-se astfel o vasomotricitate intermitenta care cotribuie in plus si la tonifierea pielii.
*Cryoforeza-alternanta vasocostrictie-vasodilatatie favorizeaza absortia si dispersarea substantelor active din produsele utilizate in tratamentele de infrumusetare, in profunzimea tesuturilor.

Tratamentele anti ageing ofera rezultate deosebite cu ajutorul Cryodermiei si se realizeaza in doua etape.

In primul rand se realizeaza o exfoliere pentru eliminarea celulelor moarte folosind un gomaj cu un exfoliant creat special pentru acest tip de tratament. Cryodermia are un effect analgezic care permite optimizarea acestei actiuni de descuamareintense.
A doua etapa consta in stimularea principalelor metabolisme celulare ale pielii si a microcirculatiei cutanate.

 

Citeste si

Leave a Comment