Prima pagină » Directia 5 canta pentru indragostiti!

Directia 5 canta pentru indragostiti!

by Mirela Dinica
0 comment

Trupa va concerta pe 11 si 14 februarie, la Teatrul National din Bucuresti, respectiv la Cinema Patria. Trupa Directia 5 pregateste un concert special: Valentine’s Love Story.

Este vorba, de fapt, de doua evenimente Directia 5 de Valentine’s Day! Primul concert al binecunoscutei trupe va avea loc pe 11 februarie, la Teatrul National din Bucuresti, iar al doilea spectacol se va desfasura chiar pe data de 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, la Cinema Patria din Bucuresti. In cadrul evenimentelor Valentine’s Love Story, Marian Ionescu si trupa Directia 5 va promit un show cu totul si cu totul special, dedicat tuturor celor care se iubesc! Pentru Valentine’s Love Story din data de 11 februarie, biletele se pot procura in format electronic, de pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro. Iar, in format fizic, acestea se pot cumpara de la casele de bilete de la Teatrul National si la Hard Rock Cafe. 

Pentru concertul Directia 5 de pe 14 februarie, biletele, la aceleasi preturi, se gasesc pe www.iabilet.ro, la Cinema Patria si la Hard Rock Café.

Citeste si

Leave a Comment