Prima pagină »  Divine – cocktail de iubire, parfum de lux cu poezie 

 Divine – cocktail de iubire, parfum de lux cu poezie 

by Mirela Dinica
0 comment

Un parfum surprinzător, misterios și narcotic. Este o poezie romantică și seducătoare, scrisă cu note seducătoare și intense de lime, vetiver, patchouli, lăcrămioare, mandarin verde, frezii, piper roz, cuișoare infuzate ȋn alcooluri narcotice. Un miros fresh unisex, proaspăt și narcotic, realmente seducător.

Pentru că toate acestea trebuiau  să poarte un nume divin, parfumul vine bine legat cu o cureluşă de piele ce are ataşată o frunză de cannabis ce sfidează natura, sculptată manual din piele naturală de prietenii de la Brosnor, artizani ȋn piele naturală din generaţie ȋn generaţie. Cureluşa artwork poate fi purtată la rochii, cămăşi sau bluze și este un detaliu inedit de o calitate superioară, ce vine cadou cu parfumul Divine.

Parfumul face parte din linia de parfumuri cu feromoni naturali #SoDelicious by YPA Artisan, alături de Godilicious și Oudilicious, parfumuri pentru zei și zeiţe, lansate in 2016.

Apa de parfum unisex, 50ml+cadou cureluşa din piele artizanală Brosnor pentru YPA

Preţ de lansare: 300lei

„Prin fereastra inimii
dragostea
evadează spre norii cenuşii
zborul iubirii
în dansul fulgilor de nea

deschid umbreluţa ornament
sărutului franţuzesc
într-un cocktail servit
pe nerăsuflate
până-n adâncul trupurilor noastre
amestecate

pe terasa sufletului
transfer lumină
cu ochiul soarelui
deschis în stea de aur
pe chipul tău.”
H.P.

#CocktaildeIubire #Divine # 2018 #Ianuarie
#SoDelicious #new #Perfum by # YPArtisan

Parfumul va fi disponibil din luna Februarie ȋn atelierul YPA Artisan by Raluca VAsile și E-shop:http://www.yourpersonalaroma. com/product/divine-cocktail- de-iubire-parfum-cu-poezie- unisex/

Citeste si

Leave a Comment